1 Dofy 98
2 Fuji 92
3 Sabo 88
4 Lufy 85
Law ve Zoro 80+
Gerisini sallayın, tamamen objektif bakışım.
2 Fuji 92
3 Sabo 88
4 Lufy 85
Law ve Zoro 80+
Gerisini sallayın, tamamen objektif bakışım.
Sabo'nun bişeyini görmedik. Fuji de nasıl amirallik rütbesine göre güçlü deniyorsa Sabo da da aynı şey geçerli. Adam devrim ordusunun 2 numarası. Dof'tan felan güçlü değilse zaten devrimciler bıraksınlar bu işleri. Ben bu yüzden Sabo 2. sırada derim. Bu açıdan bakmazsak bu arc en güçlüler Dof ve Luffy'dir. Fuji falan boş.Çoğu sıralamada Sabo, Fuji'den sonra yazılmış. Sabo'nun neyini gördünüz doflamingo ve Luffy'den üste yerleştiriyorsunuz anlamadım.
Sabo devrim ordusunda nasıl 2 numara oluyor ilginç gerçekten.Başka adamları yok galibaSabo'nun bişeyini görmedik. Fuji de nasıl amirallik rütbesine göre güçlü deniyorsa Sabo da da aynı şey geçerli. Adam devrim ordusunun 2 numarası. Dof'tan felan güçlü değilse zaten devrimciler bıraksınlar bu işleri. Ben bu yüzden Sabo 2. sırada derim. Bu açıdan bakmazsak bu arc en güçlüler Dof ve Luffy'dir. Fuji falan boş.
Eğer öyleyse Dragon'un aynı anda 3 amirali alması gerekiyor Ama o zaman da geriye Akainu kalıyor onu ne yapacaklarSabo devrim ordusunda nasıl 2 numara oluyor ilginç gerçekten.Başka adamları yok galiba
Bazı yerlerde objektifsin ama sende yapma lutfenSen çok yemleri yutuyorsun ama
Bu arada bende sıralayam ya.Biraz objektiflik görsün üyeler
Fuji
Sabo
Dof
Luffy & Law
Burgess
Zoro
Kyros & Cavendish & Sai
Pica & Barto & Kafa Dede & Franky
Diamente & Trebol
Senior Pink(ADAMIN DİBİ)
Delinger &Gladius&Lao G
Artık tepki dahi veremiyorum, ağır geliyor.Hala zoro ve luffy denk diyenler var yapmayın lütfen.
Luffy yapıcak zoroyu KKArtık tepki dahi veremiyorum, ağır geliyor.