Burgessin Bellamynin ne özeliği var hepsi aşmış kendiniAce 2 yılda bi' gıdım gelişmezdi. Babacığının yanıbaşında onurdan bahsedip ağlaşırdı.
Sabo eşşek sudan gelinceye kadar döver onu. Sabo amacı olan bir insan.

Burgessin Bellamynin ne özeliği var hepsi aşmış kendiniAce 2 yılda bi' gıdım gelişmezdi. Babacığının yanıbaşında onurdan bahsedip ağlaşırdı.
Gelişirdi.Ağlamazdı.Ace 2 yılda bi' gıdım gelişmezdi. Babacığının yanıbaşında onurdan bahsedip ağlaşırdı.
Burgess Luffy mi indirecek yani 3. olabilmek için?Burgess'in sabo ile dövüştüğü ve teklendiği sayfayı atıverinarena gösterisine kanıp gaza geliyorsanız başka, teach'in tayfasındaki herkes bu sıralamada üçüncü olur en az
![]()
2 yıl önceDoc q ve Laffitte'den biri olsada üçüncü sıraya koyarım ama sadece bu arc için tabii, ileride sıralama luffy, zoro ve sabo lehine değilecekBurgess'in dövüştüğünü görmedim ben, gören varsa söylesin
Luffy'nin bu arc'ta Burgess'i yenebileceğini düşünüyorsan çok iyimsersin derim, bunlar ileride olacak işler. Burgess hiçbir cacık yapmadı, arenadaki ısınma hareketleri hariçBurgess Luffy mi indirecek yani 3. olabilmek için?
Sanji'ye sai yeterSanji alır la Burgessi yapmayın etmeyin. BBnin asıl tayfa yeni katılanlar.
Law ve BurgessŞöyle sorayım ben o zaman sizce Lufyyi adada Fuji,Mingo,Sabo dan başka alabilecek olan varmı?...