Buluşmada onun muhabbetini yapmıştık. Çağdaş ile biri çevirmişti oraları. Baya gülmüştük.DB, DBZ tamamı ve Naruto ilk sezon anime çevirileri de dandik. Hele Dragon Ball serileri evlere şenlik
Buluşmada onun muhabbetini yapmıştık. Çağdaş ile biri çevirmişti oraları. Baya gülmüştük.DB, DBZ tamamı ve Naruto ilk sezon anime çevirileri de dandik. Hele Dragon Ball serileri evlere şenlik
Vegeta'nın güç seviyesi goku'ya kıyasla epeyi düşüktü ama goku da milyon değildi, bindi. yüz yirmi bin yani.@Dracule Krillin nerede öldürdü hatırlayamadım.O dediklerin Perfect formu olmadan öncesiydi.Frieza zamanı güç seviyeleri düşüktü haliyle öyle şeyler oldu.Daha Vegeta bile çöp seviyelerde orada.Biri 120 milyon Vegeta milyon bile olamamış.Ben karizma,vizyon ve akıl konusunda başarılı buldum Perfect Cell’i.
Krilin'in Cell'i öldürmesi ciddi değildi ya@Dracule Krillin nerede öldürdü hatırlayamadım.O dediklerin Perfect formu olmadan öncesiydi.Frieza zamanı güç seviyeleri düşüktü haliyle öyle şeyler oldu.Daha Vegeta bile çöp seviyelerde orada.Biri 120 milyon Vegeta milyon bile olamamış.Ben karizma,vizyon ve akıl konusunda başarılı buldum Perfect Cell’i.
Kai izlemedim şöyle bir baktım animasyon akıcı değil gibi zaten.Cell ilk çıktığı an yaratılan hype baya iyiydi.Krilin'in Cell'i öldürmesi ciddi değildi yaCell'in tam olarak oluşmasına daha yirmi yıl varken Red Ribbon'un son araştırma tesisini de dağıtıyorlardı...
Bence de Frieza zamanı güç seviyeleri bayağı saçmaydı . Goku, yarım yıl eğitim yaptığı Kai'nin yanından ancak 8bin güçle geri dönmüştü. Vegeta dövüşü ve bir aylık eğitimle 120bin, Ginyu dövüşü sonrası Milyon güce ulaşmıştı.
Cell bütün formlarıyla mükemmeldi. Özellikle de ilk formunu çok severim. Yürüdüğünde çıkan ses hala kulağımdaama Cell'e kıyasla Frieza daha bir boss gibiydi. Belki de Frieza'yı Dragon Ball Z'den Cell'i ise D.B Kai'den izlediğim içindir...
Olabilir mi sence ?
O zaman bir de D.B.Z.'den izliyim. Sadece animasyon değil müzikler de kötüydü orijinaline göre :/Kai izlemedim şöyle bir baktım animasyon akıcı değil gibi zaten.Cell ilk çıktığı an yaratılan hype baya iyiydi.
Db'den pek hazzetmem. Ama Ultra Instinc muhabbeti harbiden çok seksiydi o bölümlerini izlemiştim sırf bunun için.Yok yahu şu modun ismini unuttum onu gördüm değil mi Jiren'e karşı kullandığı :S Gerçi ben daha çok Vegeta reyizin fedakarlığına takıldım yine![]()
DB Super'in yaratıcısı Toyotarou. Toriyama denetleme yapıyor sadece.
Yapımcılık değil de tasarımcılık yapıyor bazı oyunlarda (Dragon Quest, Chrono Trigger vs.)
Fazla uzun sürmedi o kısımlar neyse ki :/
SBR'ı mangatr'de birisi çeviriyordu. Bitirmiş hatta.
GT iyi bence. Sıkılabilirsin bir noktada ama bitirmeye değer. Ssj4 bu animede ortaya çıkıyor. Çocuk Goku'yu tekrar görmek çok güzel, Vegeta'yı baba olarak görmek ayrı bir güzel. Yıllar sonra bile aklıma gelen zevkli sahneleri var çokça. Ama tabi güç dengesi falan diye bakarsan rezalet ama tüm DB serisinde var bu durum, önemsemeyeceksin. Örneğin benim DBS'de en beğendiğim sahneler güç dengesini hiçe sayan sahnlelerdi. Mesele denge değil mesele bizi eğlendirmesi.Bakalım çok kötüyse bırakırım yoksa çerezlik gider.