Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dragon Ball - Teşekkürler Akira Toriyama

Ben ilk db serisini çok defa izlemeye çalıştım gokunun küçüklüğü olanları bir türlü ısınamadım mangasını okudum sonra bir süre dbz izlemeye çalıştım anime çizimleri beni kanser etti onada mangadan baktım ama super izlemeye başladığım andan itibaren bayıldım benim için db sevgisi super ile başladı önceleri çok açmıyordu. Özellikle son arc team battle royale efsaneydi. Özellikle son yerlerdeki team-up olayları falan.

@Dracule Krillin nerede öldürdü hatırlayamadım.O dediklerin Perfect formu olmadan öncesiydi.Frieza zamanı güç seviyeleri düşüktü haliyle öyle şeyler oldu.Daha Vegeta bile çöp seviyelerde orada.Biri 120 milyon Vegeta milyon bile olamamış.Ben karizma,vizyon ve akıl konusunda başarılı buldum Perfect Cell’i.

DB, HxH, Yu Yu Hakusho, Terra Formars, Jojo ve daha sayamadığım pek çok kült seri hala kaliteli bir şekilde tamamen Türkçeye çevrilmedi diye biliyorum. Zaten animeleri var diyerek kimse bulaşmıyor ama sonuçta manga da ayrı bir sanat formu. Keşke hepsinin Türkçesi olsaydı.
DB, DBZ tamamı ve Naruto ilk sezon anime çevirileri de dandik. Hele Dragon Ball serileri evlere şenlik

DB, HxH, Yu Yu Hakusho, Terra Formars, Jojo ve daha sayamadığım pek çok kült seri hala kaliteli bir şekilde tamamen Türkçeye çevrilmedi diye biliyorum. Zaten animeleri var diyerek kimse bulaşmıyor ama sonuçta manga da ayrı bir sanat formu. Keşke hepsinin Türkçesi olsaydı.
Diğerlerini anlarımda Stone Ocean ve Steel Ball Run gibi iki tane başyapıt denilebilecek serinin doğru düzgün çevirisinin olmaması ilginç.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık