Dragon Ball Super'i unutmayalım. DBZ sonrasındaki olaylar. Evrenler, kami-sama'lar vb.
Aslında diğerleri kadar kült diyemeyiz ancak belli bir kültür oluşturmuş ve kalburüstü serilerden birisi.Terra Formars kült bir seri mi?
Buu Saga'nın başı bence tamda bu sebepten sıkıcıydı.Cell gibi ciddi bir sagadan çıktıktan sonra Gohan'ın lise maceralarını okumak sinie bozucuydu.Buu Saga'yı mizah yönü sebebiyle ben sevmiştim aslında.
Animesi nasıl? Mangasının çizimleri bayağı güzel gözüküyor.Aslında diğerleri kadar kült diyemeyiz ancak belli bir kültür oluşturmuş ve kalburüstü serilerden birisi.
Aşırı sansürlü.Animesi nasıl?
DB, DBZ tamamı ve Naruto ilk sezon anime çevirileri de dandik. Hele Dragon Ball serileri evlere şenlikDB, HxH, Yu Yu Hakusho, Terra Formars, Jojo ve daha sayamadığım pek çok kült seri hala kaliteli bir şekilde tamamen Türkçeye çevrilmedi diye biliyorum. Zaten animeleri var diyerek kimse bulaşmıyor ama sonuçta manga da ayrı bir sanat formu. Keşke hepsinin Türkçesi olsaydı.
Diğerlerini anlarımda Stone Ocean ve Steel Ball Run gibi iki tane başyapıt denilebilecek serinin doğru düzgün çevirisinin olmaması ilginç.DB, HxH, Yu Yu Hakusho, Terra Formars, Jojo ve daha sayamadığım pek çok kült seri hala kaliteli bir şekilde tamamen Türkçeye çevrilmedi diye biliyorum. Zaten animeleri var diyerek kimse bulaşmıyor ama sonuçta manga da ayrı bir sanat formu. Keşke hepsinin Türkçesi olsaydı.