Adamlar birlik olmamış mı? Yani şuan neyi kabul ettirme çabası içine giriyorsun bilmiyorum...İddiamız belli.
Mihawk mı güçlü Croc mu. Eğer denk çıkarlarsa sen kazanıyorsun eğer Mihawk güçlü çıkarsa ben kazanıyorum.
Sen @Siyah Ateş'e eğer ödül 3 üzeri çıkarsa yonkou gücünde olduğunu kabul ederim demişsin.
Zehir gibi beynin var bana bunları yazdırıp durma işte. Croc yonkou gücünde demiyorsun herhalde ? değil mi o yüzden Karizma bir Mihawk avatarı atalım buraya olay bitsin.
Croc, Mihawk'tan daha fazla iş de yapabilir, bir sürü yere de yetişebilir olay iş yapmak değil, güç.
Ben zaten söylüyorum durumu la, ödül konusunda herkesin düşük geleceğini de söylemişim o sayfalarda baktıysan görmüşsündür.Kanka benim mesajımın bir önemi yok, sen kendi yorumuna baksana
Kardeş benim çorba ne alemde?Mihawk iplemedi de Vista da kendini kasmadı ne var bunda .d
ÇaaaaaaayyylaaaarrrÇıkmayacağı kesin çünkü 3 Milyar çıkacağını düşünen bu seriyi anlamamıştır.
Uzun uzun yazarım ama gerek yok ödüller açıklanınca zaten millet. "Bu ne lan böyle" falan diyecek zaten.
Halla halla niye anlamamazlıktan geliyorsun.Adamlar birlik olmamış mı? Yani şuan neyi kabul ettirme çabası içine giriyorsun bilmiyorum...
Bizim iddaamız ''Bu karakterlerin gösterecekleri şey üzerinden kesin olarak fark görme'' üzerine değil miydi? Şimdi de iş yapma değil güç diyorsun.
İş yaparak güç gösterecekler zaten. Yani sen bile ''Net olarak gösterecek farkı'' diyorken şimdi olayı tamamen kullandığımız sözlerden yürütmeye çalışıyorsun...
Ben zaten söylüyorum durumu la, ödül konusunda herkesin düşük geleceğini de söylemişim o sayfalarda baktıysan görmüşsündür.
Bu zaten pek çok kişinin düşüncesiydi o dönem verilen ödüller sebebiyle şimdi tam tersi arttı. Fakat sen kendin ödülün güç ile bağlantılı olmayacağını söylemişsin...
Ne yapıyor kıvırıyor muHalla halla niye anlamamazlıktan geliyorsun.
Bu lafı sen etmişsin o yüzden diyorum yoksa bıraktım o olayı.
Siyah Ateş'e demişsin ki 3 üstü yonkou, eee Croc yonkou mu ?
Neyse bekleriz.
Kanka, anlatamadığımız şey şu benim ifadelerimin bir önemi yok, yani onu geç artıkBen zaten söylüyorum durumu la, ödül konusunda herkesin düşük geleceğini de söylemişim o sayfalarda baktıysan görmüşsündür.
Bu zaten pek çok kişinin düşüncesiydi o dönem verilen ödüller sebebiyle şimdi tam tersi arttı. Fakat sen kendin ödülün güç ile bağlantılı olmayacağını söylemişsin...
Sen spoilerı okumayıp hikaye severliliğe katılmışsın anlaşılan...Çaaaaaaayyylaaaarrr
Yahu ödül konusunda düşük çıkacak diye kullandığım bir cümle o, şuan desem bile seninle bizim iddaamız ''Gösterecekleri olaylar üzerine'' değil mi?Halla halla niye anlamamazlıktan geliyorsun.
Bu lafı sen etmişsin o yüzden diyorum yoksa bıraktım o olayı.
Siyah Ateş'e demişsin ki 3 üstü yonkou, eee Croc yonkou mu ?
Neyse bekleriz.
Mutlu oluyorsan diyeyim diyorum olum, fakat ben ödüllerin düşük çıkacağını düşündüüm için öyle dedim. Orada da bunu belirtiyorum zaten sonrasında...Kanka, anlatamadığımız şey şu benim ifadelerimin bir önemi yok, yani onu geç artık
Defalarca ifade ettin, kıvırmadan Mihwak'ın imparatorluğunu kabul edeceğini, bence uzatmayalım artık.
Yandan yandan hadi bunlar benim düşüncelerim değil ooh ohh macun çeeekSen spoilerı okumayıp hikaye severliliğe katılmışsın anlaşılan...
Yahu ödül konusunda düşük çıkacak diye kullandığım bir cümle o, şuan desem bile seninle bizim iddaamız ''Gösterecekleri olaylar üzerine'' değil mi?
Yani seninle iddaamızın bu olayla alakası yok.