Ne yapıyor kıvırıyor muHalla halla niye anlamamazlıktan geliyorsun.
Bu lafı sen etmişsin o yüzden diyorum yoksa bıraktım o olayı.
Siyah Ateş'e demişsin ki 3 üstü yonkou, eee Croc yonkou mu ?
Neyse bekleriz.
Ne yapıyor kıvırıyor muHalla halla niye anlamamazlıktan geliyorsun.
Neyse bekleriz.
Kanka, anlatamadığımız şey şu benim ifadelerimin bir önemi yok, yani onu geç artıkBen zaten söylüyorum durumu la, ödül konusunda herkesin düşük geleceğini de söylemişim o sayfalarda baktıysan görmüşsündür.
Bu zaten pek çok kişinin düşüncesiydi o dönem verilen ödüller sebebiyle şimdi tam tersi arttı. Fakat sen kendin ödülün güç ile bağlantılı olmayacağını söylemişsin...
Sen spoilerı okumayıp hikaye severliliğe katılmışsın anlaşılan...Çaaaaaaayyylaaaarrr
Yahu ödül konusunda düşük çıkacak diye kullandığım bir cümle o, şuan desem bile seninle bizim iddaamız ''Gösterecekleri olaylar üzerine'' değil mi?Halla halla niye anlamamazlıktan geliyorsun.
Neyse bekleriz.
@Sir Crocodile Anlık.Kanka, anlatamadığımız şey şu benim ifadelerimin bir önemi yok, yani onu geç artık
Defalarca ifade ettin, kıvırmadan Mihwak'ın imparatorluğunu kabul edeceğini, bence uzatmayalım artık.
Mutlu oluyorsan diyeyim diyorum olum, fakat ben ödüllerin düşük çıkacağını düşündüüm için öyle dedim. Orada da bunu belirtiyorum zaten sonrasında...Kanka, anlatamadığımız şey şu benim ifadelerimin bir önemi yok, yani onu geç artık
Defalarca ifade ettin, kıvırmadan Mihwak'ın imparatorluğunu kabul edeceğini, bence uzatmayalım artık.
Yandan yandan hadi bunlar benim düşüncelerim değil ooh ohh macun çeeekSen spoilerı okumayıp hikaye severliliğe katılmışsın anlaşılan...
Yahu ödül konusunda düşük çıkacak diye kullandığım bir cümle o, şuan desem bile seninle bizim iddaamız ''Gösterecekleri olaylar üzerine'' değil mi?
Yani seninle iddaamızın bu olayla alakası yok.
Reis sende patladın pek çok konuda, sayıklıyorsun şimdi ama neyse...Yandan yandan hadi bunlar benim düşüncelerim değil ooh ohh macun çeeek
Şimdi biri çıkıp benim mesajımı gösterse ve o mesajda.Sen spoilerı okumayıp hikaye severliliğe katılmışsın anlaşılan...
Yahu ödül konusunda düşük çıkacak diye kullandığım bir cümle o, şuan desem bile seninle bizim iddaamız ''Gösterecekleri olaylar üzerine'' değil mi?
Yani seninle iddaamızın bu olayla alakası yok.
Kral, mutlulukla bir alakası yok, yani beni geç artık. Senin kendi sözünün arkasında durman lazım. Olay benden de çıktı tamammı, kf'ye mâl oldu artık.Mutlu oluyorsan diyeyim diyorum olum, fakat ben ödüllerin düşük çıkacağını düşündüüm için öyle dedim. Orada da bunu belirtiyorum zaten sonrasında...
Mutlu olacaksan deriz sıkıntı yok.
Laz ziya moduna geçerdi kendi olmadığı içinŞimdi biri çıkıp benim mesajımı gösterse ve o mesajda.
1.5 üstü çıkarsa Croc, Mhiawk ile denk sayarım yazılmış olsa.
Ne diyecektin ?