Jozu belki adam'ın anti'sidir. Nereden biliyorsun?Seviye baya farklı sanırım daha adamlarını geçemedi jsdajsadfs

Jozu belki adam'ın anti'sidir. Nereden biliyorsun?Seviye baya farklı sanırım daha adamlarını geçemedi jsdajsadfs
Marco git Vista durdur diyor yav Mihawk için ahahaha.Seviye baya farklı sanırım daha adamlarını geçemedi jsdajsadfs
Croco'nun Aka durdurduğu yerde, Vista Mihawk'ı durdurmuş 1 dakika çok mu?Marco git Vista durdur diyor yav Mihawk için ahahaha.
Kılıç ustalığı:Net:
Mihawk > Fuji
İkisinin savaşması için bir sebep yok aslında o yüzden. WB'nin Buggy'yle muhattap olmasının daha hafif versiyonu. Dövüşürken Vista'ya bile bakmıyor adam.Kılıç ustalığı:
Mihawk>fuji
K. Haki:
Adam'ın lakabı clairvoyant
Mihawk>fuji
B.haki:
Adam kılıcı karartmış.
mihawk>fuji
Sonuç= fuji'nin meyve artısı olsa da genel anlam da daha geri. Bu yüzden
Mihawk> fuji.
Ama gel gör ki oda mf'de bu adam'a " ertelemek ikimiz için de iyi olacak" sözünü ettiriyor.
Akainu Croco'yla kapışmadı yine deCroco'nun Aka durdurduğu yerde, Vista Mihawk'ı durdurmuş 1 dakika çok mu?
Oda bu adam için 2 lakab sunduAkainu Croco'yla kapışmadı yine deAynı Mihawk dövüşü erteleyelim de diyor.Dünyanın en güçlü adamı ile aramızdaki farkı görmek istiyorum deyip slashi de engelleniyor.Mihawk'ın kendisi ile arasındaki farkı merak ettiği adama zayıf bir saldırısını yollamayacağı da malum
Demem o ki Mihawk güçlü adam falan ama yonko veya üstü beklememek lazım bana kalırsa.
@Monkey D. Chris Mihawk gözleri kör iken etrafını görebilen,duyguları hissedebilen bir adamdan daha mı iyi k.hakiye sahip şimdi![]()
Clairvoyant görülemeyen şeyleri gören değil miydi yav.Mihawk'ın bırak geleceği göstermeyi,geleceği gördüğünü bile düşünmüyorum.Çok büyük iddiasına da girerim bunun için.Kata'nın k.hakisi>>Mihawk.Oda bu adam için 2 lakab sundu
- Şahin göz
- Geleceği gösteren (clairvoyant)
Bu yüzden daha üstün bence.
Girme, yanarsın.Clairvoyant görülemeyen şeyleri gören değil miydi yav.Mihawk'ın bırak geleceği göstermeyi,geleceği gördüğünü bile düşünmüyorum.Çok büyük iddiasına da girerim bunun için.Kata'nın k.hakisi>>Mihawk.