Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 349 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    457
Muhtemelen Shanks ile aynı ya da çok yakın zamanda işlenecek. Herkes işleniyor artık. Az kaldı.
Bana şey gibi geliyor shankslar karasakallar ile vs atıcak mihwak da yardıma gidicek karsakal shanksı shiryu mihwakı öldürecek luffyler ile olan kapışmada luffy shanksı geçmek istiyordu shanksı geçmek için shanksı yenen kisiyi yenicek zoroda en güçlü kılıç ustası olmak için mihwakı yenmek istiyordu o da en güçlü kılıç ustası olmak için mihwakı yenen kişiyi yenecek

Bana şey gibi geliyor shankslar karasakallar ile vs atıcak mihwak da yardıma gidicek karsakal shanksı shiryu mihwakı öldürecek luffyler ile olan kapışmada luffy shanksı geçmek istiyordu shanksı geçmek için shanksı yenen kisiyi yenicek zoroda en güçlü kılıç ustası olmak için mihwakı yenmek istiyordu o da en güçlü kılıç ustası olmak için mihwakı yenen kişiyi yenecek
Çokça duyduğum bir senaryo bu. Ben böyle olmasını istemiyorum şahsen. Zoro ve Mihawk'ın, bir kere daha kapışmalarını istiyorum. İlk kapışmalarında, aralarında çok fazla seviye farkı vardı. O yüzden tatmin etmedi.

K. Hakisi uzak mesafeleri görme tabanlı olacak diye düşünüyorum. Uzaktan saldıran karakterler için bulunmaz bir nimet. Usopp daha yeni keşfetmesine rağmen çok etkili olduğunu gördük. Mihawk bu yeteneği sayesinde rakibin halen daha menzilin içinde olup olmadığını görebiliyor. Saldırının çapı geniş olduğu için vuramama şansı da çok düşük oluyor haliyle. Yani mihawk uzaktan saldıran karakterler için acayip tehlikeli bir karakter oluyor bu durumda. Yakında da b.haki farkını konuşturuyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık