Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 350 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    458
Mihawk en güçlü kılıç ustası olmak iseyen güçsüz ve hakisiz bir çocuktur. Bu yüzden kendini güçsüz ve özgür olmayan biri olarak görür. Çünkü gerçek özgürlük istediğin gibi yaşamaktır. Ama yine de bu onun için bir pes etme sebebi değildir. Çok çalışır, en azından kılıç yeteneklerim iyi olsun bari diye düşünür. Sonra bir gün karşısına kızıl saçlı biri çıkar ve ona düello teklif eder. Uzun süre dövüşürler ve dövüşün sonunda kızıl saçlı adam; "Çok iyi dövüşüyorsun çok güçlü bir adamsın" der. Mihawk o an ağlamaya başlar ve; "Ama benim hakim yok ki, haki olmadan ne anlamı var sadece kılıç da iyi olmamın?" diye sorar. Kızıl saç bunu duyunca çok içerler ve üzülür. Ve Mihawk'a bir teklif sunar; "Bende o kadar çok haki var ki 7 ceddime yeter, o yüzden sana biraz haki vereceğim". Bunu duyan Mihawk çok şaşırır ama mutlu olmuştur böyle bir şey sayesinde artık haki kullanan bir kılıç ustası olabilecektir. Ama Kızıl saçlı adam ona bir sürpriz daha yapar ve bir kılıç çıkarır; "Bir de bu kılıcı sana vermek istiyorum. Bu kılıcın adı Yoru, onu kararttım ve bu kılıç en iyi 12 lik kılıçlardan, bu kılıç artık senin"... Yıllardır en güçlü kılıç ustası olmak isteyen ama hakisi olmadığı için bunu başarması mümkün olmayan gariban Mihawk'ın artık hakileri ve kara bir kılıcı vardır. Mihawk, Kızıl saçlı kişiye döner ve içten bir gülümsemeyle; "Efendi, Mihawk'a bir kılıç ve Haki verdi. Mihawk artık özgür bir kılıç ustası"...
Tekniğin iyiymiş. Ama böyle yaparak nereye varmaya çalışıyorsun anlamadım?

Çoook eski bi muhabbet bu ya jsjdjd
Mihawk Zoroyla beraber haki kullanmayı öğrendi yorumları vardı ya :gamyon: Hani Zoronun kullandığını görülüyor hala Mihawkta yok deniyor bir de Zoro kendi öğrenmiş Mihawka öğretiyora gelmişti bi konu. Güzel zamanlarmis arada okuyorum.

Mihawk Zoroyla beraber haki kullanmayı öğrendi yorumları vardı ya :gamyon: Hani Zoronun kullandığını görülüyor hala Mihawkta yok deniyor bir de Zoro kendi öğrenmiş Mihawka öğretiyora gelmişti bi konu. Güzel zamanlarmis arada okuyorum.
Aynen Haki kavramı daha yoktu o zamanlar bende bi ara savunuyordum kılıç ustalarında haki yok diye :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık