Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 350 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    458
Yok kardeşim ben Vista ve Crocodile -ki bunlar amiral seviyesinin yanından bile geçemeyecek kişiler- tarafından durdurulan adamı sırf ağırlığı var diye amiral seviyesi diyorum. Ama yonko seviyesi diyeceksek te somut birşeyler koyalım ortaya değil mi?
Somut bir şey yok şu an için, ünvanı ve geçmişte Shanks ile yaptığı duello var sadece.
  • Mangaka Shanks, Rayleigh gibi karkateri de kılıç ustası olarak değerlendiriyorsa Mihawk için büyük bir artıdır bu ama bu konuda bir belirsizlik var.
  • Diğer bir ihtimal, Shanks kılıç ustası değildir ama geçmişteki eşitlik bozulmamış, biri imparator olmuştur diğeri en iyi.

Birini savunurken onun hakkında sama diyip yazman çok ciddiyetsizce geliyor bana göre. Mesaj yazasım gelmiyor.

Densetsu yok Mihawk okuyalım diye geldim ama yeri doldurulmuş .
Bence sorun o değil. Senin tahammülsüzlüğün ve çakma elitistliğin. Yoksa ben kendimde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Sama yazmamın bir zararı yok yoksa sana.

Somut bir şey yok şu an için, ünvanı ve geçmişte Shanks ile yaptığı duello var sadece.
  • Mangaka Shanks, Rayleigh gibi karkateri de kılıç ustası olarak değerlendiriyorsa Mihawk için büyük bir artıdır bu ama bu konuda bir belirsizlik var.
  • Diğer bir ihtimal Shanks kılıç ustası değildir ama geçmişteki eşitlik bozulmamış, biri imparator olmuştur diğeri en iyi.
Op samuray serisi olmadığı için o ünvan tek basına bir insanı amiral seviyesi bile yapamaz.

Düello var ama belirsiz dediğin gibi ve eski.

Benim bu tartışmalarda nedense şaşırdığım irdelenmeyen konu var ki o da yonko seviyesi bir adam neden shichi olsun? Buster Call'da bile 2 amiral gelmiyorken yonko seviyesi biri neden hükümetin buyunduruguna girsin? Mihawk'ın tayfası ve gördüğümüz kadarıyla idealleri olmadığı için bunu açıklamak baya zor..

Bence sorun o değil. Senin tahammülsüzlüğün ve çakma elitistliğin. Yoksa ben kendimde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Sama yazmamın bir zararı yok yoksa sana.
Çakma elitistlik ne oluyor çok merak ettim. Sende sıkıntı var demedim neden üsteledin?

Çakma elitistlik ne oluyor çok merak ettim. Sende sıkıntı var demedim neden üsteledin?
Mihawk okuyalım diye geldim ama yeri doldurulmuş .
Bunu diyerek beni fanboi ilan etmişsin. Bir önceki mesajında da o kadar yazdığım şey arasından bir şeye takılıp ciddiye alamıyorum sama deyince demişsin.
Ha, Oda'nın bunlar kafasında zamanla değiştirmiş olma şansı yok mu? Var. Uzun soluklu seri sonuçta. Ama bize seri başı ortalarında yansıtılan Mihowk zirve karakterlerden. Ve bunun aksi çıkarsa bu yorumlama hatası olmaz.
Halbuki öbür ihtimali de değerlendirmiştim.

Bunu diyerek beni fanboi ilan etmişsin. Bir önceki mesajında da o kadar yazdığım şey arasından bir şeye takılıp ciddiye alamıyorum sama deyince demişsin.

Halbuki öbür ihtimali de değerlendirmiştim.
İyi de tartışmayı eninde sonunda bitirmemiz lazım değil mi ? Ben görüşümü yazdım sen de yazdın benim daha yazasım gelmedi son dipnot olarak sama kelimesi hakkında ki görüşümü yazdım.

Özür dilerim kusura bakma tahammülsüz olabiliyorum bazen 6 senelik üyeyim neredeyse her zaman aktiftim ama 2 k mesajım var zaten az yazıyorum yazdım mı da yanlış şeyler diyebiliyorum.

Öbür ihtimal biraz esnek yalnız zirveden kasıt top 3 mü 5 mi 10'mu . Amiral seviyesi diyerek ben zaten top 10'a koyuyorum ama top 5 top 3'e sonuna kadar katılmıyorum bu tabloda.

İyi de tartışmayı eninde sonunda bitirmemiz lazım değil mi ? Ben görüşümü yazdım sen de yazdın benim daha yazasım gelmedi son dipnot olarak sama kelimesi hakkında ki görüşümü yazdım.

Özür dilerim kusura bakma tahammülsüz olabiliyorum bazen 6 senelik üyeyim neredeyse her zaman aktiftim ama 2 k mesajım var zaten az yazıyorum yazdım mı da yanlış şeyler diyebiliyorum.

Öbür ihtimal biraz esnek yalnız zirveden kasıt top 3 mü 5 mi 10'mu . Amiral seviyesi diyerek ben zaten top 10'a koyuyorum ama top 5 top 3'e sonuna kadar katılmıyorum bu tabloda.
Benim listemde 12. sırada. İlginç olmuş o zaman, ben daha aşağıda görüyorsundur diye düşünmüştüm.

Benim listemde 12. sırada. İlginç olmuş o zaman, ben daha aşağıda görüyorsundur diye düşünmüştüm.
Yaşayan karakterlerin şuanki güçleri üzerinden düşündüm.
4 yonko- dragon-garp akainu, kalan sıralarda full amiral ve Mihawk işte kim kimin altında biraz fanteziye kalıyor işte.

Yaşayan karakterlerin şuanki güçleri üzerinden düşündüm.
4 yonko- dragon-garp akainu, kalan sıralarda full amiral ve Mihawk işte kim kimin altında biraz fanteziye kalıyor işte.
Ben genel sıralamada 12 ye koydum.

Şu an yaşayanlar arasından sanırım Dragon-İmparatorlar-Akainu'nun hemen arkasına koyardım.

Belki ben ifade edemedim kendimi bilmiyorum ya da sen amiral ile yonko arasında çok uçurum görüyorsun. Amiral-Yonko arasında öyle uçurum görmüyorum ben.

Op samuray serisi olmadığı için o ünvan tek basına bir insanı amiral seviyesi bile yapamaz.

Düello var ama belirsiz dediğin gibi ve eski.

Benim bu tartışmalarda nedense şaşırdığım irdelenmeyen konu var ki o da yonko seviyesi bir adam neden shichi olsun? Buster Call'da bile 2 amiral gelmiyorken yonko seviyesi biri neden hükümetin buyunduruguna girsin? Mihawk'ın tayfası ve gördüğümüz kadarıyla idealleri olmadığı için bunu açıklamak baya zor..
Lord olması benim açımdan Mihawk'ın zayıflatan bir sebep değil.Hatta Lordlar ile ilgili yapılan bir takım açıklamalar, her ne kadar öyle olmadığını bazı lordlar üzerinden görmüş olsakta, bu ünvanı bi hayli önemli ve güçlü karkaterlerin aldığına da işaret ediyor.
''Artık bu dört imparatora karşı elimizde yeni savaş lordu yok!''
Moria, Law, Jinbei, Crocodile, Buggy, Hancock, Doflamingo bunlar gücünü net olarak gördüğümüz Lordlar, bu karkaterlerin tamamı birlik olsa tek başınayken bir imparatora bırak karşılık vermeyi, canlarını zor kurtarır. Hal böyleyken denizciler, Lordları imparatorlara karşı nasıl oluyor da bir denge olarak görüp, onları imparatorlara karşı kullanabileceklerini düşünüyor? Buradan yola çıkarak, haala gücü açıklanmayan çok güçlü bir Lord var diyebilir miyiz? Ben derim :D

Kilit isim Mihawk, bunun başka bir açıklaması yok, bir imparatorla kıyaslandığında çöp denebilecek karkaterlerden oluşan Shichibukai oluşumu, ancak içlerinden birinin diğerlerine nazaran ciddi anlamda güçlü olmasıyla açıklanabilir. Aksi halde ne denge olur ne de imparatorlara karşı birer koz olarak kullanılabilecek bir oluşum, Mihawk'ta zayıf çıkarsa Denizcilerin Lord'lar ile yaptığı açıklamalar mangakanın en büyük yalanı olur.

Ben genel sıralamada 12 ye koydum.

Şu an yaşayanlar arasından sanırım Dragon-İmparatorlar-Akainu'nun hemen arkasına koyardım.

Belki ben ifade edemedim kendimi bilmiyorum ya da sen amiral ile yonko arasında çok uçurum görüyorsun. Amiral-Yonko arasında öyle uçurum görmüyorum ben.
Yonkoların net şekilde amirallerden güçlü olduğunu düşünüyorum. İlla örnek vermem gerekirse bir yonko>amiral> sağ kol. Sağ kol ile amiral arasında ki güç farkı yonko ile amiral arasında ki farktan daha azdır. Bir sağ kol bir powerupla amiral seviyesi olabilir belki ama bir amiral için 2 power uptır diyebilirim ya da. Ben güçsüz argümanların birini serinin zirve dörtlüsüne çıkarmasından hoşlanmıyorum sadece.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık