Zoro'yu kum torbası mı yapması gerekiyordu?Denizde 5 tane düşman gemisi görünce heyecandan titremeye başladı. Zoro 2 yıl ara sırasında adamın dişinin kovuğuna bile yetememiş galiba...

Zoro'yu kum torbası mı yapması gerekiyordu?Denizde 5 tane düşman gemisi görünce heyecandan titremeye başladı. Zoro 2 yıl ara sırasında adamın dişinin kovuğuna bile yetememiş galiba...
Nasıl düşüyor? Zoro, diyelimki kingi indirdi, mihawk en güçlü kılıç ustası ise hala çıkar deriz ki mihawk > sağ kol. Bunun ispatı için Zoronun kingi indirmesi yeterli. Ardında Zoro gider fujiyi indirir, ama hala mihawk en güçlü ise o zaman da mihawk > amiral deriz.Git gide seviyesi düşüyor reisin. Az kaldı ama Mihawk işlendiği zaman gerçek gücünü görücez.
Aa ciddili mi la :S Mihawk'ın seviyesi konusunu da baştan okuyalım mı? Arkadaş arıyom kendimeBurada Mihawk'ı abartılı bir şekilde gömenleri teker teker kayıt alıyorum.
Şuan yazdıklarınızı ve karakter işlendikten sonra yaptığınız geri vitesleri göstermek için bir konu açacam.
Ve ayrıca evet işsizim.
Tamam işsizim de orayı baştan sona okumak ölüm olur.Aa ciddili mi la :S Mihawk'ın seviyesi konusunu da baştan okuyalım mı? Arkadaş arıyom kendime![]()
İşsizlik konuysa eğer seni sollarım.Burada Mihawk'ı abartılı bir şekilde gömenleri teker teker kayıt alıyorum.
Şuan yazdıklarınızı ve karakter işlendikten sonra yaptığınız geri vitesleri göstermek için bir konu açacam.
Ve ayrıca evet işsizim.
O zaman bu iş sende. Konuyu açacağın zaman elimde olanları atarım.İşsizlik konuysa eğer seni sollarım.Pusuda takip ediyoruz biz de. En beğendiğim hater yorumlarını ben senden önce stokluyordum ve hala devam ediyorum uzun zamandır. Çok sağlam funny edit yapıcam. Tonla green screen overlay bile stokladık
Elbet reis coşacak bir ara![]()