Enma bi nevi budurEnma bedava güç vermiyor algı yapma Enma kullanıcının kendi gücünü çekip kullandırıyor. Yermek için daha iyi argümanlara ihtiyacın var.
Enma bi nevi budurEnma bedava güç vermiyor algı yapma Enma kullanıcının kendi gücünü çekip kullandırıyor. Yermek için daha iyi argümanlara ihtiyacın var.
O zaman shicibukai değil Kuma yaparlardı onu.Belli değil astı astarı. Ödül avcısıyken kutsal kesmiş bile olabilir. 4 milyar şakaydı; 3-2 ila 2.4 arası bekliyorum.
Mekanı belli olan bazı kişiler var. Kuma'yı bir şekilde ele geçirmişler ama nasıl yaptıklarını bilmiyoruz. Bu kafada hükümet; Rayleigh, Mihawk, Hancock falan hepsini ipe dizsin.O zaman shicibukai değil Kuma yaparlardı onu.
Ya da varsa daha fenasını.
Beyaz değildir o, beyaz olsa duramayız. Eflatuna yakın bir renk değil mi o?Bu adamla ile ilgili en büyük hayal kırıklığım pantolonunun beyaz renkli çıkması.
Beyaz değildir o, beyaz olsa duramayız. Eflatuna yakın bir renk değil mi o?
Ne alakası var? Ben kutsal öldürmekten bahsediyorum. Bu saydığın isimler benzer şeyler yapmış değiller ki.Mekanı belli olan bazı kişiler var. Kuma'yı bir şekilde ele geçirmişler ama nasıl yaptıklarını bilmiyoruz. Bu kafada hükümet; Rayleigh, Mihawk, Hancock falan hepsini ipe dizsin.
Kayıp yüzyılı öğrenmek tüm kutsalların kökünü kazımayla eşdeğer neredeyse.Ne alakası var? Ben kutsal öldürmekten bahsediyorum. Bu saydığın isimler benzer şeyler yapmış değiller ki.