Heee. Ben, Google'dan baktım hızlıca da o galiba animeden alınmış bir görüntüydü. Beyaz olması hoş olmamış.
Heee. Ben, Google'dan baktım hızlıca da o galiba animeden alınmış bir görüntüydü. Beyaz olması hoş olmamış.
Hepte aynı laflar. Klişe oldu artık. Biraz daha uretken olup o anlami karsilayan yeni cumleler kurun biraz yavZamanı geliyor artık ve geldiğinde forumun bir bölümü sessizliğe gömülecek. Mihawk reis herkesi çizecek
Nargileci tipli adamdan ne bekliyodun?Heee. Ben, Google'dan baktım hızlıca da o galiba animeden alınmış bir görüntüydü. Beyaz olması hoş olmamış.
oha bu neymiş la :S kardeş bunu hayal eden var mı yoksa sen örnek bi fetiş olsun diye mi söyledin :SSeri sonunda Zoro Mihawk'ın bir adım ötesinde olacak.
Kısacası bu adam gelecekteki korsanlar kralı'nın sağ kolundan bir tık daha geride.
1000 sayfa tartışılan boş muhabbetin cevabı bu. Kısa ve öz.
Amiral veya komutan seviyesi bekleyenler şimdiden peçeteleri hazırlasın.
Kızılbaşın İm-Sama olup dünyayı yöneteceği hayalleriyle zevke gelirken, bu adamın ilah olduğunu görünce gözünüzden akan yaşları tutamayacaksınız.
Yanılırsak neden ağlayalım? Hayat memat meselesi mi sanki bu adamın seviyesi?Seri sonunda Zoro Mihawk'ın bir adım ötesinde olacak.
Kısacası bu adam gelecekteki korsanlar kralı'nın sağ kolundan bir tık daha geride.
Kızılbaşın İm-Sama olup dünyayı yöneteceği hayalleriyle zevke gelirken, bu adamın ilah olduğunu görünce gözünüzden akan yaşları tutamayacaksınız.
Kizilbas'in Im'nin yerine gececegi hakkinda bir bilgimiz var mi? Yok.Seri sonunda Zoro Mihawk'ın bir adım ötesinde olacak.
Aslında bu kadar kısa yazmamın sebebide hep yanı şeyleri konuşuyor olmamız. Yoksa Dünyanın en güçlü kılıç ustası Şahin Gözün hayal kırıklığı olacağını düşünmek bana çok saçma geliyor. Gerçi çok önceden bu adamın hakisi de yoktu değil mi? Kılıcını da başkası karartmıştır muhtemelen. Hatta kılıcını Shanks karartmıştır al bunu en iyisi ol diye. Tam sahtekar bu Mihawk yaHepte aynı laflar. Klişe oldu artık. Biraz daha uretken olup o anlami karsilayan yeni cumleler kurun biraz yav