Onun topunu küçükken mihawk kesmiş.Mihawk düşmanısın ama. Hem de en büyüğünden
Ya ne diyeceğidik?![]()
Onun topunu küçükken mihawk kesmiş.Mihawk düşmanısın ama. Hem de en büyüğünden
Ya ne diyeceğidik?![]()
Mihowk filmlerde de gülle kesmeye gidiyor ahsvsvsvOnun topunu küçükken mihawk kesmiş.
Shanksin çaylak döneminde mi dövüşmüşler? Wb bunların veletken yaptığı dövüşü mü dün gibi hatırlıyor. Shanks yarasını gösterip bunu mihawktan almadım diyor? Vay be. Sizin mantık da süpermiş.Daha iyi bir açıklama olamaz, aklı başında bu seriye okuyan insan aynen böyle düşünür.
Oha yara göstermiş ve Shanks Mihowkdan almadım mı ? Demiş .. Umarım BB nin yaptığı değildir.Shanksin çaylak döneminde mi dövüşmüşler? Wb bunların veletken yaptığı dövüşü mü dün gibi hatırlıyor. Shanks yarasını gösterip bunu mihawktan almadım diyor? Vay be. Sizin mantık da süpermiş.
Wb soyluyor diye ahim sahim olmasi mi gerekiyor dovusun? Wb'nin dun gibi hatirlamasi dovusun muazzamligini mi gosteriyor?Shanksin çaylak döneminde mi dövüşmüşler? Wb bunların veletken yaptığı dövüşü mü dün gibi hatırlıyor. Shanks yarasını gösterip bunu mihawktan almadım diyor? Vay be. Sizin mantık da süpermiş.
Mihawk’ın yapamadığını BB yaptı diyor kısaca.Oha yara göstermiş ve Shanks Mihowkdan almadım mı ? Demiş .. Umarım BB nin yaptığı değildir.
Evet onu gösteriyor. Bunlar güçsüz olsa, ne diye o düellodan bahsetsin?Wb soyluyor diye ahim sahim olmasi mi gerekiyor dovusun? Wb'nin dun gibi hatirlamasi dovusun muazzamligini mi gosteriyor?
Sana cevap vermeye gerek yok. 1 kaç manga sonra öğrenirsin cevabı.Oha yara göstermiş ve Shanks Mihowkdan almadım mı ? Demiş .. Umarım BB nin yaptığı değildir.
Nasil gosteriyor peki? Gucsuz olmasindan ibaret degil bu olay. Wb bahsederken Shanks coktan Yonkou olmus , adini duyurmus birisi. Tabi ki her turlu vs'leri onem arz ediyor. Moria Kaido'ya meydan okumus ve cokca dile getiriliyor Moria yonkou seviyesi mi?Evet onu gösteriyor. Bunlar güçsüz olsa, ne diye o düellodan bahsetsin?
Efsane diye bahsediyor. Xd Dün gibi hatırlaması önemli değil.Wb soyluyor diye ahim sahim olmasi mi gerekiyor dovusun? Wb'nin dun gibi hatirlamasi dovusun muazzamligini mi gosteriyor?