Mihawk en balon karakterlerden biri olabilir.Kılıç ustalığı konusunda laf yok ama gücü ödülü vb aşırı derecede hype olmuş bir karakter.
Sevdim bu gülüşüAynen. Kalemle çizilmiş gibi. Gerçi kalemle çizildi zaten yohohohohoho
Tesekkurler.
Mihawk da kabullenmiş bazı şeyleri. Kendisini Shanks'in dengi olarak görmüyor. Shanks ise eski rakibine karşı her zaman anlayışlı. Ama ikisi de durumun farkında.Mihawk, Shanks'la ilişkilendirilen bir karakter. Hiç deilse bir zamanlar denk olduklarını düşünmek için elimizde sebepler mevcut. Hikayede yıllardır ara ara değinilen Mihawk-Shanks münasebeti boşa olamaz. Komutan seviyesi bekleyenlerin storytelling, kurgu, tutarlılık konularından bir haber olduğu belli.
Bu bağlantıyı nasıl kurdun anlamadım.Mihawk, Shanks'la ilişkilendirilen bir karakter. Hiç deilse bir zamanlar denk olduklarını düşünmek için elimizde sebepler mevcut. Hikayede yıllardır ara ara değinilen Mihawk-Shanks münasebeti boşa olamaz. Komutan seviyesi bekleyenlerin storytelling, kurgu, tutarlılık konularından bir haber olduğu belli.
Bak ben dengidir ya da değildir demiyorum. Hikayede bu ikisi beraber anılıyorsa, bu boşuna olamaz diyorum. Şu ana kadar olan hikaye kurgusu Mihawk'ın oldukça güçlü olmasını gerektiriyor. Hala Shanks'la kapışabilecek kadar hem de. O yüzden amiral seviyesidir diyorum. Düelloların son bulmasının da bir kılıfı oldu kol mevzusu. Mihawk ciddi bir tehdit oluşturamayacak olsa neden "tek kollu bir adamla dövüşmem" dedirtsin Oda? Shanks'ın çok daha güçlü olduğunu belli etmenin onlarca yolunu bulabilirdi değil mi? Bana kalırsa Oda ikisini de ayrı ayrı belli konuma ve ünvana getirerek aralarındaki saygılı rekabeti/dostluğu korudu. Birine en güçlü kılıç ustası dedi, ki bunun ağırlığını göreceğiz. Shanks zaten Yonkou.Mihawk da kabullenmiş bazı şeyleri. Kendisini Shanks'in dengi olarak görmüyor. Shanks ise eski rakibine karşı her zaman anlayışlı. Ama ikisi de durumun farkında.