Rica...detaylı bilgiler için teşekkürler
Rica...ceviri icin tesekkurler
Sağol...Teşekkürler Smoker OP de kralsın
Sağol...güzel konu eline saglık smoker
Sadece kılıç ustalığı vardır bence. Kılıçtan başka bir güç kullandığını sanmıyorum. Tabi haki ve şu keskin gözleri kılıç ustalığı dışında saymıyorum. Bunları kılıç ustalığı dışında sayıyorsanız kas gücünü de bunun dışında sayın yani.mihawk sadece kılıç ustası değildir mutlaka bir şeyler daha vardır .
sadece kılıç ustalığı sayesinde shanks gibi bir adamla vs yapabiliryorsa helal olsun derim
Saki diye bir şey var. Bir tür haki diye geçiyordu bir yerde. Daha karanlık olanı.arkadaşlar ben daha önce demek istedim bu kılıç ustalarında hakiden başka bir tür güç çıkmalı. shanks haki ile dövüşürken mihawk salt kılıçla dövüşüyor. ya mihawk da da haki var veya başka bir şey. zoro nasıl şeytani güçler kullanıyor asura yı filan kastediyorum. onun gibi bir şey. tabii varmı böyle birşey bilmiyorum...
Evet yanlış yazmışım.Saki nedir bilmemde Sakki daha uygun sanırım.Öldürme isteği anlamına geliyor Sakki(bide az önce anlamına geliyor ama o başka )
Olsa Vista da çıkardı bence. Ama onda da haki vardı.nedir bilmem ama zoronun gücünü haki ile açıklamak çok doğru olmaz. bana kalsa kılıç ustalarına özgü bir şey çıkmalı.