Fraudcule Mihawk
İmu'nun oğlu falan çıkmaz da onun soyundan çıkabilir bence. Mihawk'ın Mariejois'ten geldiği oldukça bariz.Yalnız İmu ile olan göz benzerliği üzerine yapılan geyikler gerçeğe dönüşebilir. Geldiğimiz şu noktada bu mümkün. Kimse çıkıp yov artık diyemez. İmu'nun oğlu falan çıkarsa ondan bundan güçlü muhabbetlerine de itiraz edilemez. Yap bunu Oda.
...442 sayfa ile forumun,altına en çok mesaj atılan karakteri.Bu kadar gizemli ve tartışılan karakter daha gelmez Op’ye.
0.48 sonrası eşit dövüştüğü elemandan güçlüdür diyebiliriz belki imin oğlu çıkarsa biraz kıyak lazımYalnız İmu ile olan göz benzerliği üzerine yapılan geyikler gerçeğe dönüşebilir. Geldiğimiz şu noktada bu mümkün. Kimse çıkıp yov artık diyemez. İmu'nun oğlu falan çıkarsa ondan bundan güçlü muhabbetlerine de itiraz edilemez. Yap bunu Oda.
Eski şövalye lideri çıkabilir. Şövalye olmak için bir kıstas yok gibi.Korsanlar arasında en zengin duran kişi Mihawk'tı.Kutsal mı çıkar İm'in amcaoğlu mu çıkar bilmiyorum da tam zengin concon havası var.
Olabilir.Shanks'la sonradan karşılaşıp arkadaş olmuş gibi değil de çocukluklarından beri aynı mahallede büyümüş havaları var.Eski şövalye lideri çıkabilir. Şövalye olmak için bir kıstas yok gibi.
saf kılıç yeteneğine hitaben gelen bi ünvan bence direk bu işin içine haki fiziksel kuvvet hız dahil değildir.
Bende diyorum kime benzetiyorum.
Kral haki yokturculara rakip geldi, fiziksel güç haki kuvvet hız yokturcu bir efsane doğdu, @Erkan12 kalk büyüğün geldi