Luffy'nin atağını kondurmasına izin vermiyor bu CP0 elemanı. Aynı zamanda kafasını da tepside Kaido'ya sunuyor.Varsayım? Kendisi dedi sona geldim diye.
Erkan nerede ya tam onluk bölümler ama arada kayboluyor.Aynen Worstgen'de Erkan gibi bir efsane olabilirdi ama Mbappe gibi parayı seçti.
Ben hayatımda bu kadar beceriksiz hükümet... gerçi gördüm evet.Hükümetin 600 sene arıyoruz dediği meyveyi hâlen başka meyvelerle kıyaslayan var. Şaka gibi yemin ediyorum.
Eee kondursa nolucak? Atakları çarpışınca her türlü yıkılmıcak Kaido. Luffy'de bayılcak. Sonrası malum.Luffy'nin atağını kondurmasına izin vermiyor bu CP0 elemanı. Aynı zamanda kafasını da tepside Kaido'ya sunuyor.
Worstgen'e uğra da bi hello de.Erkan nerede ya tam onluk bölümler ama arada kayboluyor.
Ben hayatımda bu kadar beceriksiz hükümet... gerçi gördüm evet.
Yok orda da gözükmüyor.Worstgen'e uğra da bi hello de.
Ne olacağını kimse bilemezdi. Belki tam yenileceği sırada uyandıracak meyveyi ölmeden. Belki de Katakuri gibi karşılıklı konduracaktılar atakları ve beraber düşecektiler. Sonuçta bir yerden duyduğu müzikle canlanan ve Zoro'yu yattığı yerden kaldıran bir kılıcı da okuduk.Eee kondursa nolucak? Atakları çarpışınca her türlü yıkılmıcak Kaido. Luffy'de bayılcak. Sonrası malum.
O atağın kaç mislini tankladı kaç bölüm Kaido. Ölmeden meyveyi uyandırması da bir fark ifade etmiyor bitik olucaktı Luffy yerde. Ha ölü uyanmış meyve ha Kaido onu öldürmeden uyanmış. Yine diyim en fazla yere düşer kalkardı Kaido. O atakla yenerdi Luffy demen için dicem dersin sen...Ne olacağını kimse bilemezdi. Belki tam yenileceği sırada uyandıracak meyveyi ölmeden. Belki de Katakuri gibi karşılıklı konduracaktılar atakları ve beraber düşecektiler. Sonuçta bir yerden duyduğu müzikle canlanan ve Zoro'yu yattığı yerden kaldıran bir kılıcı da okuduk.