Şu kısmı okurken "Bence 1.5 civarı. Altı da olabilir üstü de olabilir. Şimdi ne diyecem." diye düşünüyordum ki elimi kolayladın.
Kesin 2'den az.
Analiz.
Şu kısmı okurken "Bence 1.5 civarı. Altı da olabilir üstü de olabilir. Şimdi ne diyecem." diye düşünüyordum ki elimi kolayladın.
Kesin 2'den az.
Don Krieg yine överim Vista ama bekleneni veremediSen de az Krieg ve Vista övmemişsin şimdi. :d
Aha biraz objektif zamanlarınKK seviyesi.
Don Krieg yine överim Vista ama bekleneni veremedi
Roger güçlü her türlü o kadar da değilAha biraz objektif zamanların
toplamış kadar oldu reis.kendisini hakiyi iyi kullandığını düşündüğüm en karizma karakter haki gözlerden fışkırıyor sanki
kendisini yonkou seviyesinde görürüm fakat önce tayfa toplaması lazım yonkou olabilmesi için
Don Krieg zeki adam su zayıflığını çözerdi.Krieg > Croco olur mu ki? Mihawk Croco'yu ciddiye almazken Krieg'i peşliyordu.
Lan iki sene önceki mesajım arasam ben bulamam derdim ki mesajın varlığını bile hatırlamıyorum. Bu nasıl bir iradeAnaliz.
Yandık bittik eyvah...Wano'da kapsamlı bir flashback bekliyorum.Wano'da göremezsek yandık unutun Mihawk'ı daha.Seri sonunda görürüz kutsalların amca oğlu olarak falan.Im-sama'nın sağ kolu bile çıkabilir Wano içinde görmezsek.Gerçi bu çok da kötü olmaz daha güçlü olması yüzünden olur ama ben sabır açısından söylüyorum.Mihawk fanlarının daha fazla sabrı kaldığını sanmıyorum.