-Yonkou olmak istemiyorum Buggy kalsın.Kanca yeter diye boşa demiyorum, asıl size ha gayret...
-Emredersin abi. Çayları tazeleyeyim mi?
-Yonkou olmak istemiyorum Buggy kalsın.Kanca yeter diye boşa demiyorum, asıl size ha gayret...
Hahaha hikayeye başladın yine, alışkınsın devam et.-Yonkou olmak istemiyorum Buggy kalsın.
-Emredersin abi. Çayları tazeleyeyim mi?
Buggy'i cam bezi yapmışlar.Yıllarca Zoro fanları tarafından şişirilip sonra Buggy reis tarafından balonu patlatılan boş bir karakter.
Gemiyi erken terkedenler olacak tabiiHala yenilmedik. Daha hiçbir şey belli olmadı.
Ödül ödül dediniz fena patladınız halen konuşuyor musun?Sıra @Sir Crocodile ve @Erkan12 'de.
Buggy'nin ne olduğunun bir önemi yok ki. Denizcilerin verdiği ödülü neden verdiği neden Buggy'yi Yonko ilan ettiğine bakacaksın.Buggy'i cam bezi yapmışlar.
Mangayı okurken teli ters mi tutuyorsunuz, ne yapıyorsunuz.
Öyle bile olsa ne olacak bunu gören halk bak şu utanmaz Mihawka gitmiş Buggye yancı olmuş demeyecekmi.Buggy'i cam bezi yapmışlar.
Mangayı okurken teli ters mi tutuyorsunuz, ne yapıyorsunuz.
Ölürse Buggy ölsün diye düşünmek gayet zekice bir hareket bence.Öyle bile olsa ne olacak bunu gören halk bak şu utanmaz Mihawka gitmiş Buggye yancı olmuş demeyecekmi.
Mihawk organizasyona dahil olunca zaten hedef haline geldi.Sadece Buggy ölmeyecek yani.Ölürse Buggy ölsün diye düşünmek gayet zekice bir hareket bence.
Hedef tahtasina kendilerini koymamış oldular. Kim ipler halkın ne dediğini.