Nasıl " en iyi kılıç ustası" ünvanını aldı çok merak ediyorum. Gördüğümüz kadarıyla bu ünvanı Zoro dışında takan kimse yok. KK ünvanı gibi talep görmüyor. Zoro'nun bi düşmanı çıkıp " o ünvan benim olacak" falan deseydi bari.
Ya da arada gazetelerde " x kılıç ustası Mihawk'a meydan okudu ama yenildi" diye haber çıksaydı . Vista bile ilk kez karşılaşmıştı. Wano desen dışa kapalı.
Kaç bölüm oldu Zoro bile doğru dürüst kılıç ustasıyla kapışmadı. Seride böyle bir ünvan var ama bu ünvanı amaçlayan kılıç ustaları yok. Bence olay şöyle oldu:
Olası Sengoku- Mihawk diyalogu:
M: Sengoku bütün ünvanlar var ama "En İyi Kılıç Ustası" ünvanı yok. Olmalı bence.
S: Ee yarışma falan mı yapalım?
M: Gerek yok ben olurum.
S: ??
M: Kimse takmıyor zaten ünvanı arada kaynarım, Şahingöz lakabı da pek hoşuma gitmiyor. Bu daha havalı.
S: Benim çıkarım ne?
M: Hükümet daha güçlü görünür.En iyi kılıç ustası size katılmış boru mu?
S: Ben bir üstlerine danışayım, bakarız duruma göre.
M: Yav napacan üstleri? Gel he de anlaşalım. İlerde Akainu "Sengoku" olur. O kabul etmez gitmesin güzelim ünvan.
S: İyi tamam. Resmi gazetede yayınlarım yarın.
Ya da arada gazetelerde " x kılıç ustası Mihawk'a meydan okudu ama yenildi" diye haber çıksaydı . Vista bile ilk kez karşılaşmıştı. Wano desen dışa kapalı.
Kaç bölüm oldu Zoro bile doğru dürüst kılıç ustasıyla kapışmadı. Seride böyle bir ünvan var ama bu ünvanı amaçlayan kılıç ustaları yok. Bence olay şöyle oldu:
Olası Sengoku- Mihawk diyalogu:
M: Sengoku bütün ünvanlar var ama "En İyi Kılıç Ustası" ünvanı yok. Olmalı bence.
S: Ee yarışma falan mı yapalım?
M: Gerek yok ben olurum.
S: ??
M: Kimse takmıyor zaten ünvanı arada kaynarım, Şahingöz lakabı da pek hoşuma gitmiyor. Bu daha havalı.
S: Benim çıkarım ne?
M: Hükümet daha güçlü görünür.En iyi kılıç ustası size katılmış boru mu?
S: Ben bir üstlerine danışayım, bakarız duruma göre.
M: Yav napacan üstleri? Gel he de anlaşalım. İlerde Akainu "Sengoku" olur. O kabul etmez gitmesin güzelim ünvan.
S: İyi tamam. Resmi gazetede yayınlarım yarın.