İşkenmiş adamı Mangaka gömdürmüyor. Laugh Tale'i açıkladığı film de ''Eskiden Bullet ile dövüştü kazanan olmadı'' deniliyor. Aynı Bullet için Rayleigh ile denkti deniliyor.
Hadi bu açıklamaları geçelim Mangaya bakalım. ID de en tehlikeli suçluların bulunduğu kat 6'ya hapsediliyor. Crocodile'ı yendi dediğin Luffy o olaydan sonra o kadar kişiyle karşılaşmasına rağmen 5. kata hapsediliyor. MF'ye geliyorsun Croc WB'nin yara almasından sonra ''Ben böyle zayıf bir adama mı yenildim?'' diyor eski seviyesine nazaran. WB ''Ben tek kalbi olan bir adamım her zaman en güçlü kalamam'' diye söyleniyor.
Mihawk'ı net olarak durduruyor, Akainu'yu bölüp Jinbe ve Luffy'i kurtarıyor. 3 Amiral, Sengoku ve Shichilerin bulunduğu idam platoformunun dibine gelip Ace'i kurtarıyor ''O ihtiyarı daha sonra öldürebilirim ama bundan önce zaferin tadını çıkarmanızı görmek istemiyorum'' diyor. MF de savaşa tek başına geliyor ki geldiği noktada herkes düşmanı. Sonra Yeni Dünyaya girişi çiziliyor ve WB'yi gördükten sonrası ''Yaralarımı iyileştirdim. Şimdi eskiden eğlenceli bulduğum Yeni Dünyaya gidiyorum'' diyor.
Bak benim övmek için pek çok sebebim var gördüğün gibi bunlar hep Mangaka'nın çizdiği ve karakterlerin söylediği şeyler. Şimdi sen söyle Mihawk'ı ne üzerinden övüyoruz? Shanks ile düello yapmış. Sonra bakıyorsun ki Shanks WB'nin demesiyle ''Merdivenlerin hızlı tırmanmış'' ve BB'den yara alan Shanks Mihawk ile düello ediyor diye Mihawk övülüyor...
Neyse sen de bu ne pehriz bu ne lahana turşusu diye. Mihawk'a çöp diyen yok ama saçma sapan övülünce eleştiriyoruz diye lahana turşusuna, salatalık turşusuna giriliyorsa iş güzel.