Mihawk kendisi karartmış gibi duruyor. Mihawk, Zoro'nun kendisi güçlenemeyip Enma ile seviye atladığını görse sütünü haram ederdi kesin.D:Bunun kılıç 1'i 1000 yapıyor diyorlarmış.
Bu söylediğine katılmıyor değilim. Benim suit konusunda üstünde durduğum nokta, çaba ve belli bir yetenek istememesi açısındandı. Suit'in Enma gücünde bir p.up olduğunu ima etmedim. Gücü sahibine nasıl verdiği üzerinde durdum.Cidden parabolik.bir güç artışı Enma. Öyle duruyor. Suitten öyle bir güç artışı çıkmaz.
Ver bakiyim şunu diyip kaçıradabilir. Ben mihawk a güvenmiyorum.Mihawk kendisi karartmış gibi duruyor. Mihawk, Zoro'nun kendisi güçlenemeyip Enma ile seviye atladığını görse sütünü haram ederdi kesin.D:
Belli olmaz ileride başka kılıçların da enma gibi özelliğe sahip olduğunu görebiliriz belki. Zaten baktığın zaman ufaktan var böyle şeyler her Kılıç'ın doğrudan kendini belli etmesi gerekmiyor.Pek alakalı değiller. Haki ile alakalı böyle bir meyve yok. Ayrıca meyveler çok farkediyor. Bazı meyvelerden altta kalır bazı meyvelerden üstte. Ama ne kadar güçlüysen gücünü o kadar tehlikeli yapan başka bir şey yok. Enma'nın rolüne sahip başka bir şey daha yok.
Bana kalırsa yoru devasa slashler atmaya yarıyor. Nasıl enma hakiyi yıkıma çeviriyorsa , yoru da dev slash atmayı kolaylaştırıyor.mihawk'ın kılıcında da acayip özellikler vardır. boşuna zirvedeki kılıç değil. zoro'nun hocası ama nihai rakibi olmayabilir. zoro ile birlikte aynı rakibe karşı savaşabilirler.