Kel dayı güçlüdür ama bir Mihawk etmez.Mihawk Zoro'nun nereden baksak 20 yıldır rakibi olarak belli.Kel dayı.
Kel dayı güçlüdür ama bir Mihawk etmez.Mihawk Zoro'nun nereden baksak 20 yıldır rakibi olarak belli.Kel dayı.
Bence hala daha bitmedi.Mihawk ile Zoro arasında ölümüne bir rekabet yerine dostça bir mücadele olucak.Mihawk buna eğitimi verdi üstüne sevgilisini de paylaşdı. Mihawk vs Zoro olayı benim için Zoro Mihawk'a diz çöküb beni eğit dediğinde bitdi.
Şu kısım kadar saçma çok az şey vardır evren üzerinde. Sen git çocukluktan beri adamı rakibin belle Sanjinin arcında o kadar karizma çiz gerek Mihawkı gerek Zoroyu sonra git adama diz çöktürt sonra neymiş yok efendim kendisi için değilde başkası için güçlenmek istiyomuş falan filan sOda gene yapıcağını yapıp çok güzel olabilecek şeyi bitirdi.Zoro Mihawk'a diz çöküb beni eğit dediğinde bitdi.
Haki ile alakalılar demedim ki...Pek alakalı değiller. Haki ile alakalı böyle bir meyve yok. Ayrıca meyveler çok farkediyor. Bazı meyvelerden altta kalır bazı meyvelerden üstte. Ama ne kadar güçlüysen gücünü o kadar tehlikeli yapan başka bir şey yok. Enma'nın rolüne sahip başka bir şey daha yok.
Bak şimdi buraya bir denklem yazacam.Haki ile alakalılar demedim ki...
Meyvelerin hakkını vermek için, genel olarak bir alışma süreci ve ustalık seviyesi gerekir. Enma'da da durum bu.
Meyveler genel olarak güç artışı sağlar. Enma'da da olan bu.
Şimdi Magma meyvesi ile Enma'nın sağladığı avantajları tartsan hangisi ağır basar?
"Ama ne kadar güçlüysen gücünü o kadar tehlikeli yapan..."
Tamam işte. Ne kadar güçlüysen gücünü o kadar tehlikeli yapıyor, çünkü ilk etapta kılıç ustalığı ve irade istiyor.
Bir de sen istediğin kadar güçlü olma, seni inanılmaz tehlikeli yapan nesneler var. Öyle olması daha kötü. Ne emek gerekiyor ne irade...
Enma'nın rolüne sahip olan birçok meyve var. Kalbur üstü Logia meyveleri ve birçok paramecia sayılabilir.
Hele suit tüm bunlardan daha kötü. Zerre çaba istemiyor.
Oda onaylı Suit-Enma güç fonksiyonu için sağol.Bak şimdi buraya bir denklem yazacam.
x^2+100=Toplam güç.
Bu denklemde 100 suit ise x^2 ifadesindeki ^2 Enma'dır. x ise kişinin gücü.
Bunun kılıç 1'i 1000 yapıyor diyorlarmış.Enmalı Zoro'yu görünce bu adama ilk kez saygı duydum.
Cidden parabolik bir güç artışı Enma. Öyle duruyor. Suitten öyle bir güç artışı çıkmaz.Oda onaylı Suit-Enma güç fonksiyonu için sağol.