Sarı renk seçerek kendi ayağına sıkmışsın Sanji'yi al oradan bakayım.Fıssss
Sarı renk seçerek kendi ayağına sıkmışsın Sanji'yi al oradan bakayım.Fıssss
Aynen sana göre kendi ayağıma sıktım ama Oda öyle demiyorSarı renk seçerek kendi ayağına sıkmışsın Sanji'yi al oradan bakayım.
Mavi çizeymiş o zaman bizim için yıllardır sarı ben anlamam gördüğüme bakarım.Aynen sana göre kendi ayağıma sıktım ama Oda öyle demiyor
Balonun renginden yola çıkmak nasıl bir savunma mekanizmasıdır milyenyum
Balon seçerken sarısını bulman ne kadar travmatik bir davranış ise o da öyle bir savunma mekanizmasıFıssss
Bunlar Kaido'yu gördükten sonra intihara ayrı bir sempati besler oldular.Mavi çizeymiş o zaman bizim için yıllardır sarı ben anlamam gördüğüme bakarım.
Mihawk balon demek de ne bileyim 2019 için intihar gibi birşey.
Korsanfan'ı Ekşisözlük sanan yazarların savunduğu karakter. Kanzuk gör bunları gör.İlk bölümler de gözükmesine rağmen hala gizemeni koruyan Ve büyüklerin ortaya çıkmaya başladığı şu sıralar da, kendi de büyüklerden olduğu için, yakında efsane gücünü göreceğimiz, bazı yerlerine beton yetmeyecek abimiz
Mihawk kral adam ya sevilir tabi kiKorsanfan'ı Ekşisözlük sanan yazarların savunduğu karakter. Kanzuk gör bunları gör.
Amma kıskandınız ha al üzülmeBalon seçerken sarısını bulman ne kadar travmatik bir davranış ise o da öyle bir savunma mekanizması