Haklısın. Shichi mevzusuna baglarlar belki.Mihawk hakkında bilmediğimiz çok önemli şeyler olduğunu düşünüyorum bunlar ortaya çıkınca belki öldürmeye çalışabilirler. Harcama değilde görevini laikiyle yerini getirmiş bir karakter sonuçta güç gösterisini yapıp ölebilir artık.
Mihawk’ın im çıkma işi yattı ama bağlantıları gayet çıkabilir dediğin gibi.
Lindberg,morley,karasu ve sabo fujitora ve greenbull’a karşı dövüşüyor.
Dragon büyük ihtimal ya gorosei ile ya da krallarla görüşüyordur. Beklenmedik bir şey olması için “bunu beklemiyorduk” gibisinden tepki vermemiz lazım. Yani im veya devrimcilerle alakalı olmamalı bu olayın.
Belo betty yok savasanlarda.Teach devrimci komutanları Fujitora ve Ryokugyu ile savaşıyorlar dedi.
Şimdi baktım öyleymiş. Unutmuşum o kısmı. Sori.Haklısın. Shichi mevzusuna baglarlar belki.
Belo betty yok savasanlarda.
Slash'ı şimdiden göndermiş. Kaido tam Zoro'yu öldürecekken kesilecek.Karizma ve gücün vücut bulmuş hali. Çırağını kurtarmaya geleceği bölümü iple çekiyorum.
Dragon krallarla görüşüyorsa Belo Betty'de onunla olabilir. Kralları cesaretlendiriyordur.Mihawk hakkında bilmediğimiz çok önemli şeyler olduğunu düşünüyorum bunlar ortaya çıkınca belki öldürmeye çalışabilirler. Harcama değilde görevini laikiyle yerini getirmiş bir karakter sonuçta güç gösterisini yapıp ölebilir artık.
Mihawk’ın im çıkma işi yattı ama bağlantıları gayet çıkabilir dediğin gibi.
Lindberg,morley,karasu ve sabo fujitora ve greenbull’a karşı dövüşüyor.
Dragon büyük ihtimal ya gorosei ile ya da krallarla görüşüyordur. Beklenmedik bir şey olması için “bunu beklemiyorduk” gibisinden tepki vermemiz lazım. Yani im veya devrimcilerle alakalı olmamalı bu olayın.
Yok bello betty koala ile beraber ivankov’un adasında diye biliyorum. Şu anlık dragon savaş duyurusu yapacaktır.Dragon krallarla görüşüyorsa Belo Betty'de onunla olabilir. Kralları cesaretlendiriyordur.
Onu da hatırlamıyorum Balık hafızalıyım ben sori.Yok bello betty koala ile beraber ivankov’un adasında diye biliyorum. Şu anlık dragon savaş duyurusu yapacaktır.
Estağfurullah olur öyle ya böyle bir seride bir şeyi unutmamak mümkün değil zaten.Onu da hatırlamıyorum Balık hafızalıyım ben sori.