Bakalım umarım patlayan havai fişek olur.Mümküm değil, gönlünü ferah tut Mw. Burada hep beraber havai fişek patlatıcaz.

Bakalım umarım patlayan havai fişek olur.Mümküm değil, gönlünü ferah tut Mw. Burada hep beraber havai fişek patlatıcaz.
Ben gördüğümüz Oden'e en iyi derece sağ kol diyorum. Mihawk da bir tık üstü olur.Oden'den güçlü mü sence ?
Oden'deb güçlü adam balon mudur ?Ben gördüğümüz Oden'e en iyi derece sağ kol diyorum. Mihawk da bir tık üstü olur.![]()
Mihawk bir tık üstü olursa korsan kral seviyesi olur yalnız denkleminde problem var.Ben gördüğümüz Oden'e en iyi derece sağ kol diyorum. Mihawk da bir tık üstü olur.![]()
Beklendiği kadar güçlü olmayacak. Oden de abartıldığı kadar güçlü değil.Oden'deb güçlü adam balon mudur ?![]()
Kınlar üzerinden övmesi sakat.Yonko Kaido bile hala Oden'in hakisini övüyorsa gücü sağ kol mudur?![]()
Sen o dövüşü güzel çizemediği için bence böyle düşünüyorsun. Oden bir Akainu etmez, ama Fuji falan eder bence. Aynı şekilde Mihawk da öyledir. Kara kılıç sayesinde Mihawk'ı, Oden'in önüne koyuyorum ben.Kınlar üzerinden övmesi sakat.Hiçbir kın sağ kol seviyesinde de değil.
![]()