Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 350 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    458
Büyük ihtimal en güçlü slashi o atıyordur ama Yoru'suz atamaz gibi geliyor bana.
Yoru Shanks'te olsa Shanks atabilir en iyisini evet, ama o kadar hehe :p Yorunun öyle müthiş önemi olduğunu düşünmüyorum ben. Çok az etkisi vardır. En fazla kıyasıya kapışan iki rakibi üstünlük açısından, zamanın Shanks Mihawk'ı gibi, ayırt edici özellik olur.

Yoru Shanks'te olsa Shanks atabilir en iyisini evet, ama o kadar hehe :p Yorunun öyle müthiş önemi olduğunu düşünmüyorum ben. Çok az etkisi vardır. En fazla kıyasıya kapışan iki rakibi üstünlük açısından, zamanın Shanks Mihawk'ı gibi, ayırt edici özellik olur.
Enma'dan sonra benim beklentim daha da arttı.:D Yani yine büyük slashlar atar düz kılıçla ama Yoru ile attığı normal slashlar bile bu düz kılıçla atabilecegi en iyisinden daha güçlüdür. Kılıcın önemini sen düşün.:D Tabi kılıç ustası da önemli. İkisi bir bütün zaten.

En iyi kılıç ustası olmak demek tüm beceri ve gücün herkesten üstün olması demek değil evet. Ama dünyanın en iyi/güçlü slashını senin atman demek, mf'da tanımlandığı gibi. Benim dediğimin mutlak üstünlükle alakası yok, niye devredemiyormuş yau unvanı? Ondan daha iyisi çıkar, o alır bu kadar basit.

Aaa bu ne yau, yok Shanks hakiyi kısıyomuş, Fuji meyve yemiş, Roger,Rayleigh kılıç tutuyomuş usta değilmiş. Hadi bunları öyle böyle tartışırsın da adam Deiku diye dünyanın en iyi slashını o atamazmış nedir arkadaş? O en iyi slashı atabilmek için belli bi yetenek lazım yau, tuttum attım olayı değil ki mevzu.
Yürü be:at:

Enma'dan sonra benim beklentim daha da arttı.:D Yani yine büyük slashlar atar düz kılıçla ama Yoru ile attığı normal slashlar bile bu düz kılıçla atabilecegi en iyisinden daha güçlüdür. Kılıcın önemini sen düşün.:D Tabi kılıç ustası da önemli. İkisi bir bütün zaten.
Luffy'nin meyvesiz full hakiye varacak olabilecek en güçlü formundan vuruşu, meyveli g3le bi şişme kolla vuracağı tek vuruşun yanında hiç edersen tamam dicem dediğine, o da bayağı insansaflı davrandım g3 dedim :p

Kılıcın neler kattığına bakmak lazım, Zoro kaç kere kılıç değiştirdi, ne gibi etkileri oldu?
Saldırı ve savunma gücünü arttırıyordur. Sağlam haki basarsan çentik dahi atamıyor karşındaki rakip senin kılıcına. Bu da kılıcı güçlendirmek için Haki'nin önemine vurgu yapılıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık