Hangi imparator ile kapışmış sexi kılıç ustamız reyiz?Hangi zamanda olduğu önemli değil, bir impartorla kafa kafaya çarpışıp kaybetmeyen karakterler arasında imparatordan daha zayıf olanı var mı?
Hangi imparator ile kapışmış sexi kılıç ustamız reyiz?Hangi zamanda olduğu önemli değil, bir impartorla kafa kafaya çarpışıp kaybetmeyen karakterler arasında imparatordan daha zayıf olanı var mı?
Düzelteyim:''Hangi zamanda olduğu önemli değil, şu an imparator olan bir karakterle kafa kafaya çarpışıp kaybetmeyen karakterler arasında imparatordan daha zayıf olanı var mı?''Hangi imparator ile kapışmış sexi kılıç ustamız reyiz?
CrocoDüzelteyim:''Hangi zamanda olduğu önemli değil, şu an imparator olan bir karakterle kafa kafaya çarpışıp kaybetmeyen karakterler arasında imparatordan daha zayıf olanı var mı?''
Smoker?Düzelteyim:''Hangi zamanda olduğu önemli değil, şu an imparator olan bir karakterle kafa kafaya çarpışıp kaybetmeyen karakterler arasında imparatordan daha zayıf olanı var mı?''
Bunu hiç düşünememiştim.Smoker?
Hatta Magellan bile var bak şimdi geldi aklıma.Bunu hiç düşünememiştim.
Haki'nin olmadığı bir dönemde Smoker Luffy'e üstünlük kurabiliyor, dokunabilseydi eminim o günlerde de Luffy bir şekilde yakalanmazdı. Magellan ise yakaladığında herkese tek atabilecek bir yeteneğe sahip. Soruda belirtiyorum, imparatorla ''kafa kafaya çarpışmak'' artık bunu nasıl yorumluyorsan, sen bilirsin.Hatta Magellan bile var bak şimdi geldi aklıma.
Zoro da varHatta Magellan bile var bak şimdi geldi aklıma.
Karakter ''İmparatorla'' savaşmamış yalnız zaman önemli o açıdan.Düzelteyim:''Hangi zamanda olduğu önemli değil, şu an imparator olan bir karakterle kafa kafaya çarpışıp kaybetmeyen karakterler arasında imparatordan daha zayıf olanı var mı?''
Magellan ve Smoker sadece imparatorla değil aynı zamanda o zamanki tayfasına da kafa atıyor. Ee Shanks abim de merdivenleri hızlı tırmanmış. Mihawk hakkında öyle bir açıklama yok bildiğin gibi. Tıpkı BB ve Luffy gibi. Dimi?Haki'nin olmadığı bir dönemde Smoker Luffy'e üstünlük kurabiliyor, dokunabilseydi eminim o günlerde de Luffy bir şekilde yakalanmazdı. Magellan ise yakaladığında herkese tek atabilecek bir yeteneğe sahip. Soruda belirtiyorum, imparatorla ''kafa kafaya çarpışmak'' artık bunu nasıl yorumluyorsan, sen bilirsin.
Evet, bak o da sayılabilir kısmen.Zoro da var