Kaç çıkmasını bekliyorsun? 4 mü 5 mi?Ödüller açıklandığında tekrar yazın bunları
Ben yıllardır bunları yazıyorum ve yazacağım da. O yüzden git başkasına bulaş :/
Kaç çıkmasını bekliyorsun? 4 mü 5 mi?Ödüller açıklandığında tekrar yazın bunları
Demek ki amiraller falan güçlü o zaman Mihawk'tan ki herif shici olmuş. Doğru mu ?Denizci belasından kurtulmak ve denizlerde daha rahat gezebilmek için.
Bu kadar çok düşünmene gerek yoktu.
Amiral ile Shichibukai farkını anlatmama gerek yok diye düşünüyorum. Ya da bir denizci ile korsan farkını. Yine de biraz anlatmak gerekirse, donanma hiyerarşisinde Shichibukai'lik yoktur. Bir amiral denizcidir. Shichibukailer korsandır. Korsanlar; özgürce hareket etmek, dilediğini yapmak ve aynı zamanda denizci belasından kurtulmak için savaş lordu oluyorlar. Mihawk'un bu yüzden savaş lordu olduğu bariz bir şekilde belli.Demek ki amiraller falan güçlü o zaman Mihawk'tan ki herif shici olmuş. Doğru mu ?
Sevgili Mihawk fanı arkadaşım yaklaşık 11 yıldır siteyim. Her defasında yazdım yine yazayım. Mihawk bir balondur.Ödüller açıklandığında tekrar yazın bunları
Kısacası Mihawk denizcilerden çekindiği için shici olmuş işte. Bunun lamı cimi, hiyerarşisi falan yok. Görünen tablo Amiral>Mihawk'tırAmiral ile Shichibukai farkını anlatmama gerek yok diye düşünüyorum. Ya da bir denizci ile korsan farkını. Yine de biraz anlatmak gerekirse, donanma hiyerarşisinde Shichibukai'lik yoktur. Bir amiral denizcidir. Shichibukailer korsandır. Korsanlar; özgürce hareket etmek, dilediğini yapmak ve aynı zamanda denizci belasından kurtulmak için savaş lordu oluyorlar. Mihawk'un bu yüzden savaş lordu olduğu bariz bir şekilde belli.
Kaç çıkmasını bekliyorsun? 4 mü 5 mi?
Ben yıllardır bunları yazıyorum ve yazacağım da. O yüzden git başkasına bulaş :/
En az 3 çikacak.( ki bu da amiral den güçlü oldugunu anlamamız için yeterli)Sevgili Mihawk fanı arkadaşım yaklaşık 11 yıldır siteyim. Her defasında yazdım yine yazayım. Mihawk bir balondur.
Mihawk, Shanks Yonkou olmadan önce vs atmış. Yonkou olduktan sonra vs atmamışlar. 1.500 çıkarsa öp başına koy. ))))))En az 3 çikacak.( ki bu da amiral den güçlü oldugunu anlamamız için yeterli)
Hangi zamanda olduğu önemli değil, şu an imparator olan bir karakterle kafa kafaya çarpışıp kaybetmeyen karakterler arasında imparatordan zayıf olanı var mı?Mihawk, Shanks Yonkou olmadan önce vs atmış. Yonkou olduktan sonra vs atmamışlar.