Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 336 76.0%
  • Sevmem

Kullanılan: 106 24.0%

• Kullanılan toplam oy
    442
Akainu naptın: Wb ile çarpıştım delik falan açtım,tümenlerle kapıştım,BB’yi kovaladım,Aokiji’yi dövdüm.
Shanks naptın: Yonkou oldum,Wb ile çarpışıp göğü falan yardım,savaş bitirdim
Mihawk sen naptın : Yemek falan yaptım,tarla ektim.
Hahhahahahhahahhaha Cacık yaptım deseydin keşke :D::D:D Tek kollularla savaşmıyor ama tek gözlü adama gel beni geç diyor xddxdxd

İstese tek atabilecegi adamı indirmedi demek için bahaneden başka bir şey değil dediklerin.:(
Son filme bakarsan cevabın zaten hep orada olduğunu görürsün.Fuji istese Zoro’yu indirir ama düelloda hemen sonuç alamıyor.Erteleyelim diyor erteledikten sonra asıl güç gösterisini yapıp meteoru yolluyor.Yani düello kapsamına dahil değil böyle şeyler.Düello dediğimiz olay eskrim gibi ilk kimin tenine rakibin kılıcı temas edecek muhabbeti.

Son filme bakarsan cevabın zaten hep orada olduğunu görürsün.Fuji istese Zoro’yu indirir ama düelloda hemen sonuç alamıyor.Erteleyelim diyor erteledikten sonra asıl güç gösterisini yapıp meteoru yolluyor.Yani düello kapsamına dahil değil böyle şeyler.Düello dediğimiz olay eskrim gibi ilk kimin tenine rakibin kılıcı temas edecek muhabbeti.
Birini Oda çiziyor diğerini kim bilmiyoruz.:D

Birini Oda çiziyor diğerini kim bilmiyoruz.:D
Filmde olması önemsiz.Ben önceden beridir bu durumun böyle olduğunu söylüyordum.Filme koydularsa eğer doğru olan bu olduğu için koymuşlardır.Ateşli silahlar icat olduğunda bile yiğitliğe yaraşmaz diye kılıç kullananlar varmış.Kılıç ustaları mı farklı davranacak.Kılıçla kurallara göre alt edemezse o kişi daha kendine kılıç ustası yada en iyi falan diyemez.

Filmde olması önemsiz.Ben önceden beridir bu durumun böyle olduğunu söylüyordum.Filme koydularsa eğer doğru olan bu olduğu için koymuşlardır.Ateşli silahlar icat olduğunda bile yiğitliğe yaraşmaz diye kılıç kullananlar varmış.Kılıç ustaları mı farklı davranacak.Kılıçla kurallara göre alt edemezse o kişi daha kendine kılıç ustası yada en iyi falan diyemez.
Yine bir şeyler çiziyon Emre.:D

Bak son filmi kaynak olarak kabul ediyormuş MW :D @Sir Crocodile buradan devam yazışmaya

Sıkıştığında hep bunu dediğin için sağlamamı yapmış oldum doğru olduğuna emin oldum şu an. :D
Mihawk Zoro ile de düello etmese he diyecem. Onu istese bıçakla da çok kolay yenerdi. Kaido çekti vurdu balyozu G4 Luffy'e tek attı. Mihawk , o Luff'den daha güçsüz olduğu net olan Vista'yı rahat yenemiyorsa bahane aramayacaksın. Olanı söyleyeceksin.

Filmler anlam ifade ediyorsa Luffy'nin Shiki'yi indirmesini de baz alalım. Sonuçta yanlış bir şey koymamıştırlar.

Bak son filmi kaynak olarak kabul ediyormuş MW :D @Sir Crocodile buradan devam yazışmaya
Kaynak olarak kabul etmiyorum zaten öyle olduğu için filme koyulduğunu söylüyorum.Aradaki farkı bir zahmet anlasınlar.Vista’ya en güçlü slashi hiç denemeyen bir Mihawk var çünkü.Düelloda böyle tekniklere yer olmadığı için.Kılıç düellosu farklı bir müsabaka.Umarım bunun detaylarına girecek Oda.
Mihawk Zoro ile de düello etmese he diyecem. Onu istese bıçakla da çok kolay yenerdi. Kaido çekti vurdu balyozu G4 Luffy'e tek attı. Mihawk , o Luff'den daha güçsüz olduğu net olan Vista'yı rahat yenemiyorsa bahane aramayacaksın. Olanı söyleyeceksin.

Filmler anlam ifade ediyorsa Luffy'nin Shiki'yi indirmesini de baz alalım. Sonuçta yanlış bir şey koymamıştırlar.
Çakıyla yeniyordu zaten.Zoro’nun en iyi bana bu kadar uzak mı dediği kısımda çakıyla karşılıyordu.Sonra iradeyi gördü saygı duyduğu için Yoru’yu çıkarıp seni onurlandırıyorum gibisinden konuşmadı mı konuştu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık