Ayık gezmeyen ayyaşın tekidir.
Dişi babunlar bile adayı terk etmiş bu geldikten sonra senin dediklerine bak :SMihawk kısların izdihamından bunalıp ıssız ada buldu. Onda da Kuma yapacağını yaptı
Law kızlarla konuşamıyor diyorlar
Katılıyorum ilk cümleyePartner seçimi konusunda serinin en iyilerinden. Maalesef kalan her şeyi mürekkep israfı.
Kumaya demiştir bu sefer bana bi çıtır yolla, oda yollamıştır.Çirkin demedim ama Perona nedir ya?
Rebecca ondan daha kadınsı görünüyor. 40 küsür yaşında adamın ne işi olur onunla.
Ki yani öyle normal bir adam değil. Dünyanın en güçlü kılıç ustası. Bir ağırlığı, tarzı olsun.
Bu resmen çaresizlik.
Tabi kendisi bulamadığından.Kumaya demiştir bu sefer bana bi çıtır yolla, oda yollamıştır.
Jozu savaşın sonunda bir amiral tarafından saf dışı bırakıldı. Denizcilerin güçlerini sergilemeleri gereken yerde güçlerini bize gösterdi Oda. Mihawk vs Vista'nın amacı bir yandan da Vista'yı övmekti. Malum ağır ezildiler ancak bunlar da boş değil demekti. Mihawk'ın bir amiral gibi Vista'ya saldırmasını beklemek olmaz. Mihawk'ın bir amiral gibi kararlı bir şekilde dövüşmesi için bir sebep yok. Haliyle Mihawk'ın MF'de Vista'yı yenmiş olarak çizilmesinde bir sebep yok.Jozu saf dışı kalıyor da Vista'yı mı sakındı?
İstese tek atabilecegi adamı indirmedi demek için bahaneden başka bir şey değil dediklerin.Jozu savaşın sonunda bir amiral tarafından saf dışı bırakıldı. Denizcilerin güçlerini sergilemeleri gereken yerde güçlerini bize gösterdi Oda. Mihawk vs Vista'nın amacı bir yandan da Vista'yı övmekti. Malum ağır ezildiler ancak bunlar da boş değil demekti. Mihawk'ın bir amiral gibi Vista'ya saldırmasını beklemek olmaz. Mihawk'ın bir amiral gibi kararlı bir şekilde dövüşmesi için bir sebep yok. Haliyle Mihawk'ın MF'de Vista'yı yenmiş olarak çizilmesinde bir sebep yok.
Cevap basit atamazdı çünkü.İstese tek atabilecegi adamı indirmedi demek için bahaneden başka bir şey değil dediklerin.