Dondurulmuş ödülü 500m+ değildir.Ödülü açıldıktan sonra da 1,5milyar anca verirler buna.
Yok mu? Pardon sen 'Oda saçmaladı, o yüzden bu sözü dikkate almaya gerek yok' diyordun sanırsam. Unuttum ben bi an onu.Zaten öyle bir şey varsa çok azdır. Diğer türlüsünü kanıtlayacak bir şey yok ortada
Oda bazen laf olsun diye konuşuyor. Luffy’nin ödül 1,5 olduğunda diğerlerinin ki neden artmamış o zaman?Yok mu? Pardon sen 'Oda saçmaladı, o yüzden bu sözü dikkate almaya gerek yok' diyordun sanırsam. Unuttum ben bi an onu.
Ödül alacak ne yapmış acaba onlar? Onların da ödül alması için kayda değer bir şeyler yapması gerektiğini ne zaman idrak edeceksiniz acaba?Oda bazen laf olsun diye konuşuyor. Luffy’nin ödül 1,5 olduğunda diğerlerinin ki neden artmamış o zaman?
Neden kaptanın ki etkilemiyor mu? Zaten bir şey yaparlarsa kendileri almış oluyor işteÖdül alacak ne yapmış acaba onlar? Onların da ödül alması için kayda değer bir şeyler yapması gerektiğini ne zaman idrak edeceksiniz acaba?
Ciddi ciddi bunu mu soruyorsun ya? Bunu 100 kez yazdım sanırsam. 'Kaptan her ödül aldığında, onlar da ödül alıyor.' değil durum. 'Tayfa üyeleri ödül aldığında, kaptanın durumu ödülün az ya da çok olmasını etkiliyor.' . Şu aradaki farkı anlamadın mı gerçekten? Valla bazen şaşırıyorum.Neden kaptanın ki etkilemiyor mu? Zaten bir şey yaparlarsa kendileri almış oluyor işte
Müthiş çok mantıklıymış gerçektenCiddi ciddi bunu mu soruyorsun ya? Bunu 100 kez yazdım sanırsam. 'Kaptan her ödül aldığında, onlar da ödül alıyor.' değil durum. 'Tayfa üyeleri ödül aldığında, kaptanın durumu ödülün az ya da çok olmasını etkiliyor.' . Şu aradaki farkı anlamadın mı gerçekten? Valla bazen şaşırıyorum.
Ahahdnd Şaka mı yapıyorsun? La normalde de öyle zaten. Herhangi birinin ödül alması için önce bir şeyler yapması, ününü duyurması falan gerekiyor. Kaptan ödül alınca tayfa üyesi de ödül alması lazım diyeni ilk kez görüyorum ya.Müthiş çok mantıklıymış gerçekten
Yahu kaptanın aldığı ödül etkiliyorsa öyle olması lazım. Artı Zoro’laro geçtim Nami flaan yanındaydı bir deAhahdnd Şaka mı yapıyorsun? La normalde de öyle zaten. Herhangi birinin ödül alması için önce bir şeyler yapması, ününü duyurması falan gerekiyor. Kaptan ödül alınca tayfa üyesi de ödül alması lazım diyeni ilk kez görüyorum ya.
Brook yonkonun en güçlü silahlarını kesti. Net 1 milyar hakediyorduYahu kaptanın aldığı ödül etkiliyorsa öyle olması lazım. Artı Zoro’laro geçtim Nami flaan yanındaydı bir de
Luffy ile Zoro’nun bundan önce ki ödülleri arasın da 180 milyon fark vardı. Hangi etkileme bu?