Benden bir cacık olmaz diyor kenks ince mesaj vermiş orada xdYaptığı cacık bile güçlü adamın. Yakında ödülü açıklanınca kaosun kapıları aralanacak
Benden bir cacık olmaz diyor kenks ince mesaj vermiş orada xdYaptığı cacık bile güçlü adamın. Yakında ödülü açıklanınca kaosun kapıları aralanacak
Hahaha Nasıl olmaz mis gibi yapmış işte sarımsaksız ama biliyorsun sarımsak iyi gelmiyormuş Mihawk’aBenden bir cacık olmaz diyor kenks ince mesaj vermiş orada xd
Yav yol yakından salla vampiri valla gelecek vadetmiyor bu vampir xdHahaha Nasıl olmaz mis gibi yapmış işte sarımsaksız ama biliyorsun sarımsak iyi gelmiyormuş Mihawk’a
Jiso’cuğum asıl yol yakınken sen gel Vampirin saflarına. Bak yakında ödülü açıklanacak o zaman full kaosYav yol yakından salla vampiri valla gelecek vadetmiyor bu vampir xd
BB nin bile düşük geldi, bununda düşüktür xd Doffy den yüksekse şükredin ..Jiso’cuğum asıl yol yakınken sen gel Vampirin saflarına. Bak yakında ödülü açıklanacak o zaman full kaos
Çok güzel bir ödül bekliyorum. Ödülü Çıktığında duvarıma asıp bakıp bakıp sağa sola slash atacağımBB nin bile düşük geldi, bununda düşüktür xd Doffy den yüksekse şükredin ..
Sen kaptanın durumu tayfa üyelerinin ödülünü etkiler muhabbetinde bu etkileme olayı çok az olur diyordun (En son 50 milyon beri diyordun galiba). Şimdi Mihawk'ın ödülü 1,5-2 gelse, Shanks ile aralarındaki 2 milyonluk ödül farkı Shanks'in Roger'ın elemanı olması yüzünden mi diyeceğiz?Çok güzel bir ödül bekliyorum. Ödülü Çıktığında duvarıma asıp bakıp bakıp sağa sola slash atacağım
Onu Oda demiyor muydu 50 diye? Ben Oda sallıyor diyordum hahahSen kaptanın durumu tayfa üyelerinin ödülünü etkiler muhabbetinde bu etkileme olayı çok az olur diyordun (En son 50 milyon beri diyordun galiba). Şimdi Mihawk'ın ödülü 1,5-2 gelse, Shanks ile aralarındaki 2 milyonluk ödül farkı Shanks'in Roger'ın elemanı olması yüzünden mi diyeceğiz?
Oda demiyordu. Siz bu etkileme olayı çok az diyordunuz, biz ise sizin düşündüğünüz kadar az değil diyorduk.Onu Oda demiyor muydu 50 diye? Ben Oda sallıyor diyordum hahah
Zaten öyle bir şey varsa çok azdır. Diğer türlüsünü kanıtlayacak bir şey yok ortadaOda demiyordu. Siz bu etkileme olayı çok az diyordunuz, biz ise sizin düşündüğünüz kadar az değil diyorduk.