Hazan suyu nedir ya hüzün kovan kuşu gibi ismi var.......Tamam siz bunu tartışadurun ben de Hazansuyu'nu alıyorum.
Hazan suyu nedir ya hüzün kovan kuşu gibi ismi var.......Tamam siz bunu tartışadurun ben de Hazansuyu'nu alıyorum.
Ryuma'nın kılıcı kardeş.Hazan suyu nedir ya hüzün kovan kuşu gibi ismi var.......
Hüzün kovan kuşu çok çok güzel isim.Hazan suyu nedir ya hüzün kovan kuşu gibi ismi var.......
Çok uzun değil mi ya. Az ve öz iyidir.Ryuma'nın kılıcı kardeş.
İsmi "Uçurumun kenarından düşürken tutunacağım dal" olsa bile onu isterim.
Kılıç için fazla feminen. Kılıç dediğinin ejderli kaplanlı ismi olur.Hüzün kovan kuşu çok çok güzel isim.
.... gibi algı kasanlara kulak asmayın.Mihawk 2.75 milyar altı alırsa net rezalettir. Gücü hakkında düşünmemiz gerekir. 3-4 milyar sırıtmaz.
Benim beklentim 3.323.542
Hüzün kesen bülbül. Nasıl?Kılıç için fazla feminen. Kılıç dediğinin ejderli kaplanlı ismi olur.
Bu esnada Mihawk çiçekli gömleğiyle gezmektedir.Çok uzun değil mi ya. Az ve öz iyidir.
Kılıç için fazla feminen. Kılıç dediğinin ejderli kaplanlı ismi olur.
Ne algısı ya? İlk günden beri Mihawk'a ortalama bir Yonko'dan güçlü diyorum..... gibi algı kasanlara kulak asmayın.
O zaman baya şaşırmaya hazırlan diyorumNe algısı ya? İlk günden beri Mihawk'a ortalama bir Yonko'dan güçlü diyorum.