Ödülün dondurulmasının artık pek anlamı yok. Yılların birikimi aynı anda ödüle yansır. Ödülü dondu diye kendisi ve gücü de donmadı. Tekrar aktifleştirildiğinde sıfırdan başlamayacak. Oluşturacağı potansiyel tehdide göre ödül alır ve o potansiyel baya fazla.Shanks'ın bebeliğinden beri Roger'ın tayfasında gitmediği yer kalmamış üstüne 14 yıl korsan tayfalığı yaptıktan sonra 6 yıllık aktif yonkou haliyle çıktığı ödül ortada.
Bilmem kaç yıldır atıl haldeki Mihawk ise Shanks'la en son 12 sene önce düellolar yapıyormuş.
Bunun dışında bir aktivitesi oldu mu bilmiyoruz, ödülü ne zaman donduruldu bilmiyoruz.
Asıl 2 milyardan fazlasını yakıştıramıyorum ben ona.
Luffy olmasa 1,5'un altı derdim direk.
Ciddi ciddi sevmiyorum la ben bu adamı. Yazarken fark ettim.
O kadar gizem sonunda soğutmuş beni.
1den az da olmaz. Dondurulmuş ödülü bile 500 üstüdür varsa.2'den azı olsa bile kesinlikle 1'den az olmamalı. Belki de bu arc Zoro'nun ödülü bile o kadar olacak, o kadar olmasa bile yakın olacak. Oda yine salak saçma bir gizem bırakmaz umarım, sırf okuyucu tartışsın diye.
Beni anlamadığım bu adamın başına neden ödül konduğu. Korsan değil, devrimci değil. Sıfır ödülü bile olabilir ve Hükumet bürokratlarına davranış tarzından da bunu hissettiriyor. Sırf en iyi kılıççı diye shichilik teklif ettiler gibi geliyor. Çok yıldırıcı bir isim sonuçta. East Blue'ya kadar korsan kovalayıp gemi kesiyor. Daha ne caydırıcılık olacak.