Ben de onu diyorum zaten.Roger, gerçek tarihi, dnin anlamını ve rafteli bildiği için acil öldürülmesi gereken kişiydi. Ödülü o yüzden yüksek. Robin gibi yani. Güçten ziyade sahip olduğu bilgi sıkıntıydı.
Ben de onu diyorum zaten.Roger, gerçek tarihi, dnin anlamını ve rafteli bildiği için acil öldürülmesi gereken kişiydi. Ödülü o yüzden yüksek. Robin gibi yani. Güçten ziyade sahip olduğu bilgi sıkıntıydı.
Önceki yorumuma bak.Madem ödülle güç orantılı olmak zorunda, Roger'dan 20 yıl daha fazla yaşayan Beyazsakalın ödülü neden daha düşük, açıklayın bunu haterlar.
Biz bunu bilmediğimiz için sormuyoruz. Sen yanlış anlamışsın.Önceki yorumuma bak.
İşte bu ve buna benzer şeylere atıfta bulunmaya çalışıyorumÖnceki yorumuma bak.
Hehehe. Yok ben son yorumları okumamıştım. Kaldığı yerden gösteriyor ya. Orada yorumu okuyup cevapladım.Biz bunu bilmediğimiz için sormuyoruz. Sen yanlış anlamışsın.
Hihihi@Roronoa Zoro Senin şu açıklamanı bi anlamadılar he, üzülüyorum. Sen o kadar emek ver manga sayflarını paylaş, ödülün güçle doğru orantılı olmadığını anlatmak için, haala anlamasınlar.
İşte bu ve buna benzer şeylere atıfta bulunmaya çalışıyorum
Bir de iyice yanlış anlıyorlar. Sanki ben güç hiç etkilemiyor demişim gibi düşünceler oluştu. Garip. Neyse...@Roronoa Zoro Senin şu açıklamanı bi anlamadılar he, üzülüyorum. Sen o kadar emek ver manga sayflarını paylaş, ödülün güçle doğru orantılı olmadığını anlatmak için, haala anlamasınlar.
Tüm yorumları okumadan yazma kardeşim!!!Hehehe. Yok ben son yorumları okumamıştım. Kaldığı yerden gösteriyor ya. Orada yorumu okuyup cevapladım.
Etli sütlü dediğim belli. Kaido ve Big Mom gibi canilikleri yok. Aynı adamın Denizcilerle savaşmaktan kaçındığını da gördük. Diğeri bilmem kaç kere Denizcilere saldırmış zaten.Etliye sütlüye karışmıyordu da bıyıklarınımı haber yaptılar?
Luffy'nin ödülünün en az 1.3 milyarı gücü yansıtıyordur.Geriye kalanlar da 200 milyon etsin.Queen'in ödülü 1.3 milyar sence ne kadarı gücünü yansıtıyordur Jack'ten de örnek verilebilir ya daQueen'in bile ödülü 1.3 Milyar filosu yok. Şimdi Luffy'nin ödülünün ne kadarı filoyu yansıtıyor?
Aynen öyle, ödül güç belirtmez tamamen bunun pek çok örneği var, hala ısrarla elin denizcisinin '' Bir güç ölçer makina '' olduğunu sananlar var.Ödül güç seviyesi belli eder diyenler acaba WB'nin Roger'dan 20 yıl daha fazla yaşayıp hala ondan 500 milyon geride olmasına ne diyecekler acaba.Roger zamanında demek ki 1milyardan bile muhtemelen fazla fark atmış.Oyaji 20 yılda anca 500 milyona indirmiş.Oyaji ile Roger denk ama