Bunların hep bir bahanesi var zaten heppp!Arc başlangıcında ruficik kaido'yu teke tekte yumruklaya yumruklaya indirecekti güya. Hepimizin bekledigi gibi Kaido reis tek atınca Oda'nın adı sıvacıya çıktı XD
Bunların hep bir bahanesi var zaten heppp!Arc başlangıcında ruficik kaido'yu teke tekte yumruklaya yumruklaya indirecekti güya. Hepimizin bekledigi gibi Kaido reis tek atınca Oda'nın adı sıvacıya çıktı XD
Aktif bir yonkou bile 2 küsurken, Mihawk gibi kimseye dokunmayan tek başına olan birine o kadar ödül verilmez. 2den azdır bence.Bu adam 3 milyar veya biraz altından az çıkarsa seriyi yanlış mı değerlendirdim diye düşüneceğim. Gücüne bakarsak en kötü 4 milyar eder ama bir tehlikesi yok adamın. 2 milyar az geldiği için 3 milyar diyorum en kötü.
Teach'in ödülü az çünkü yeni piyasada. Mihawk yılların adamı. Mihawk'a 2.5 milyar yakışmaz. 2.75 gelirse bir şey demem.Aktif bir yonkou bile 2 küsurken, Mihawk gibi kimseye dokunmayan tek başına olan birine o kadar ödül verilmez. 2den azdır bence.
Helal işte gerçek bir Mihawk fanı. Diğerleri 2 Milyara bile okey. Samimi değilsiniz arkadaşlar. Şimdiden yan basmaya başladılar.Bu adam 3 milyar veya biraz altından az çıkarsa seriyi yanlış mı değerlendirdim diye düşüneceğim. Gücüne bakarsak en kötü 4 milyar eder ama bir tehlikesi yok adamın. 2 milyar az geldiği için 3 milyar diyorum en kötü.
Hasan Luffy Kaido'yu tek başına kafasına vura vura indirecekmişHelal işte gerçek bir Mihawk fanı. Diğerleri 2 Milyara bile okey. Samimi değilsiniz arkadaşlar. Şimdiden yan basmaya başladılar.
Ssenin ters köşelerin listesini yapsak forum altyapısı çöker be. 1 tane diyor bi de. Her arc 100 tane falson var. Shogun amiral üstü seviyeydi mesela.Kendileri 2 arcta 10 kere ters köşe olur biz BM ile baş başa görüşürken çizilmiş kılıç taşıyan birine sağ kol olabilir dedik diye 5 sene vidi vidi konuşurlar. Ellerindeki kozlar bir elin parmağını geçmediği için aynı pilavı ısıtıp ısıtıp önümüze koyan şahıslara teşekkürler. Biz her arc 10 çeşit pilav yiyoruz sayenizde, her arc!