Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Shanks

Sonuç ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Yanlış algı yok bu arada Shanks tek attı. Kid'in elindeki silah daha fazla hasar almasına sebep oldu ama sonuç değişmezdi, Kid karşılık bile veremedi.
Shanksın Kide tek atmasıyla Queenin BMyi bayiltmasi aynı olay. Kid Shanksa bakıyor mu, bakmıyor, BM de Queene bakmıyordu. :)

Kid Shanks in filosunu yok edecekti, adam Shanks i görmedi bile, Shanks tati tati 1 vs 1 kapışırız sanıyor yavaş adımlarla tezahüratlara eslik ediyordu, bir baktı filosu yok olacak, ansızın saldırdı ve hazırlıksız yakaladı Kidi. Buna rağmen mangaka tek atma çizmek yerine Kidin ultisini elinde patlatma sahnesi çiziyor, yine tek yemiyor yani Kid. 1 vs 1 olsa bambaşka bir vs olurdu zaten.

O yüzden Kid olayını referans alınması hatalı.
 
Görünenler üzerinden bakınca Shanks daha üstün duruyor. Sadece ünvan üzerinden Mihawk daha güçlü dersek o zaman Marineford WB'nin hâlâ en güçlü karakter olması lazım ama öyle olmadığı belli. Kesin bir sonuca götürmez bu argüman her zaman.
 
Ünvan meselesinin mutlak bir delilmiş gibi sunulmasına anlam veremiyorum...
Shanks'ın istediğinde ünvanı alamayacağının garantisi nedir arkadaşlar? Adamlar yıllar önce düello yapmış... Onun da sonucu belli değil. Yıllar önce alınan unvana dayanarak nasıl Mihawk daha güçlü çıkarımı yapılıyor? Her sene güncelleme mi geliyor ünvana ?
Ünvan öyle otomatik el değiştiren bir şey de değil, meydan okuman lazım.
Mesela Shanks, daha güçlü olmasına rağmen ünvanı istemiyor olamaz mı? Bu herif niye zorla ünvana dahil ediliyor?

Oda, bu ünvan meselesinde Mihawkçı arkadaşlardan sağlam küfür yiyecek gibi hissediyorum. Mevzu her yere çekilmeye müsait çünkü...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık