Onların arasında bir Zoro-Sanji gibi sidik yarışı yok. Queen ile King gibi ya da.Roger - Beyazbıyık tutmuyor.
Aokiji 8 cm farka rağmen Akainu'ya iyi dayanmış günlerce.Akainu 306
Kizaru 302
Aokiji 298
Kizaru demek Aokiji’den güçlü muhteşem evet.
Zoro Sanji gibi olsa 80 gün dövüşeceklermiş şaka maka.Aokiji 8 cm farka rağmen Akainu'ya iyi dayanmış günlerce.
Evet, cm farkı büyüdükçe aradaki güç farkı da büyüdüğü için savaşlar daha kısa sürer. Yani cm farkı azaldıkça güç farkı da azalacağı için savaşlar daha uzun sürmeli. 8 cm fark ile 10 gün dövüşüyorlarsa 1 cm fark ile 10*8=80 gün dövüşmeleri gerek. Ancak bu düz mantık.Zoro Sanji gibi olsa 80 gün dövüşeceklermiş şaka maka.
Kaç yıl önce tartışmaya noktayı koymuşum.Geçmişteki dövüşte;
Bu yüzden Shanks Mihawk'tan kat be kat güçlüdür gibisinden söylemler benim nazarımda çok da tutarlı değil.
- Mihawk kesinlikle kaybetmemiştir diyebiliriz. Çünkü Mihawk kaybetseydi şu an Dünya'nın en iyi kılıç ustası olamazdı.
- Mihawk'ın ise Shansk'ı yenmiş olma ihtimali var. Var ki bu adam Shanks'a rağmen en iyi.
Evet, cm farkı büyüdükçe aradaki güç farkı da büyüdüğü için savaşlar daha kısa sürer. Yani cm farkı azaldıkça güç farkı da azalacağı için savaşlar daha uzun sürmeli. 8 cm fark ile 10 gün dövüşüyorlarsa 1 cm fark ile 10*8=80 gün dövüşmeleri gerek. Ancak bu düz mantık.
Bir tarafta 180-181 cm'lik cücler varken ötede 298-306 cm'lik devler var. Bu durumda aradaki şiddet farkına da bakmak gerek. 180*181=32580 ile 298*306=91188 arasındaki fark 2,798895028 kat olur. Bu durumda dövüş bu oranda kısalmalı.
Yani Zoro ile Şanji arasındaki savaş 80/2,798895028=28.5 gün sürer.
Roger garp da tutmuyor Hüüü bana garpı getirin hüüü diyorOnların arasında bir Zoro-Sanji gibi sidik yarışı yok. Queen ile King gibi ya da.
@Mcgill Kizaru ile herhangi bir amiralin çekişmişliği yok. Akainu ile Kuzan savaştı sadece.
Mihawk'un pek bir feat'i yok.mangaka bu en güçlü desede icraat görmek istiyorlar sanırım.Buna Shanks diyenler nasıl savunuyor merak ediyorum?