Hâlinize ağlıyorum.Konuda senden başka ağlayan görmedim iki gündür
Hâlinize ağlıyorum.Konuda senden başka ağlayan görmedim iki gündür
Mihawk’ın lakabı neydi ya? Denizci Avcısı? Avcı kovalanan mıydı?Denizcilere musallat mı olmuş yoksa denizciler mi ona olmuş? Aynen her Op'u bulmak isteyen çok hırslı diyelim, eylemlerinin hiçbir önemi yok. Amacı Op'u bulmak ama bunun için rakipleriyle dövüşmeyi gereksiz buluyor. Vay be ne kadar da gereksiz savaşlardan kaçınan adam, ama Kid'in hiçbir tehditi yokken ona saldırıyor.
Mihawk Op'un peşinde olmadığı için vizyon, savaşmayı gereksiz bulunca kaçtı oluyor. Shanks'ta ise hırs, gereksiz savaştan kaçınma oluyor. İşimize geldiği gibi yorumluyoruz sanırım?
Çok hırslı ve planlı bir adam!
Hişşş sus n*ika uyandı...Kaido düştükten sonra erkekler;
Mihawk'ın neden Denizci avlamış? İhanete uğradığı için avlıyor. Bu durumda kim musalat olmuş oluyor ilk? Adam intikamını aldıysa, içindeki ateş söndüyse niye avlamaya devam etsin? Shanks işine gelince savaşları gereksiz buluyor, ama bir başka karakterin bulma hakkı yok sanırım.Mihawk’ın lakabı neydi ya? Denizci Avcısı? Avcı kovalanan mıydı?
20 senede hazineye elinde kitabe olan da ilerleyememiş olmayanda.
Gereksiz savaştan uzak duran bir karakter için gayet mantıklı bir durum. Adı bir şeyin avcısı olarak anılıp huzur arıyorum ayağına gölgelerde saklanan bir karakter olmak daha mı tutarlı?
Kid konusunda da aranan Kid. Geleceği görüp tehdit engelleyen ise Shanks.
İşimize göre mi yorumluymuşuz?
Kaido ile ilişkili olduğuna nasıl eminiz?Kaido düştükten sonra erkekler;
Şansa bak ki; Kaido ve Big Mom düşünce hareket ediyor. Yoksa Nika uyanınca mı hareket etmeye başladı?Kaido ile ilişkili olduğuna nasıl eminiz?
Ne yapsın sopa mı yesinKaido düştükten sonra erkekler;