@RedTeroR Wb'yi de Kk ünvanı bağlamıyor değil mi?Shanks takmıyor gibi duruyor bu ünvanı. Shanksi bağlamaz yani.
Bunu Mihawk içinde şöyle söyleyebilirsin... Lakabının Marine Hunter olması ödülünü şişiriyor.Shanks’ın ödülünün daha yüksek olmasının sebebi bir imparator olması elinde belki yüzlerce ada ve ordu var.
Kim laf atmış Datte? Hani gözümden mi kaçtı bilmiyorum da, forumda hep olan mevzu değil mi bu, fanlar hep şuna oy atıyor diye alf yapılır. Şimdi kim mağdur edebiyatı yapmış?Arkadaş ne bitmedi aciziyetiniz yahu. At oyunu yap yorumunu geç. Yıllardır hüüü Shanks çok oy almış diye ağlamak millete laf atmak nedir. Mihawk fanıyım ve bu adamın düşündüğüm kadar güçlü görülüp iplenmemesi beni çıldırtıyor deyin geçin. Kaido yenen Mihawk Roger deşen Mihawk Shanks zaten cepte ama her Allah'ın günü mağdur olan da gene Mihawk anasını satayım.
Ünvan işi başlı başına kolpa zaten. Kaido'ya saldırmaya yemedi WB'nin. Öden ben yenemezsem onu yenecek adam yok diyor.@RedTeroR Wb'yi de Kk Ünvanı bağlamıyor değil mi?
Luffy yensin diye kurgudaki saçmalıklar. Hadi Wb'yi geç, Shanks niye saldırmadı? Shanks yanına Ray'i falan alsa kim durdurabilirdi onu?Ünvan işi başlı başına kolpa zaten. Kaido'ya saldırmaya yemedi WB'nin. Öden ben yenemezsem onu yenecek adam yok diyor.
Bu anketin hali ne böyle - fanlar işte dostum. Bu ikili bu konuda hiç sekmiyor. Kabak tadı verdi. Gerek yok böyle tartışmaya. Toksik bir tarz, tahrik ediyorlar Shanks'a oy atmış insanları.Kim laf atmış Datte? Hani gözümden mi kaçtı bilmiyorum da, forumda hep olan mevzu değil mi bu, fanlar hep şuna oy atıyor diye alf yapılır. Şimdi kim mağdur edebiyatı yapmış?
Wb kılıç ustası olarak geçiyor.Bu yüzden Mihawk Wb'yi yer.İkisi de Garp’ı alır, WB’ye yenilirler.