En güçlü ünvanı da var. Başka manga sayfalarında en güçlü diye geçiyor.Yanlış çeviri.
Sekai Saikyō
adam böyle anılıyor.En güçlü manası yok burada.Bir numara/en iyisi mânası var.
En güçlü ünvanı da var. Başka manga sayfalarında en güçlü diye geçiyor.Yanlış çeviri.
Sekai Saikyō
Yok en iyi olunca ne fark ediyor. En iyi kılıç kullanıcısı ama diğer hususlarda Shanks tek atar falan mı anlaşılıyorEn güçlü ünvanı da var. Başka manga sayfalarında en güçlü diye geçiyor.
Odanın her dediği reddediliyor Mangaka Oda ama biz onu ciddiye almıyoruz onun da bizi ciddiye almaması gibi.Ankete bakıyorum da bu konu İtaçi Madara'yı almasın diye erkenden öldürüldü dedikodusu düzeyinde. Mangayı yazan adamın açık açık ifade ettiği gerçekliği reddediyorsunuz
Fanlık işte hocam, bir iki savaş durdursaydı, ona da oy atarlardı.Ankete bakıyorum da bu konu İtaçi Madara'yı almasın diye erkenden öldürüldü dedikodusu düzeyinde. Mangayı yazan adamın açık açık ifade ettiği gerçekliği reddediyorsunuz
Beyaz bıyık için de "Sekai Saikyou no Otoko" deniyor. Bu durumda Beyazbıyık "dünyanın en iyi adamı" mı oluyor?1?Yanlış çeviri.
Sekai Saikyō
Açık olarak Mihawk > Shanks mi demiş ? Nerede demiş göster bakalım.Ankete bakıyorum da bu konu İtaçi Madara'yı almasın diye erkenden öldürüldü dedikodusu düzeyinde. Mangayı yazan adamın açık açık ifade ettiği gerçekliği reddediyorsunuz
Yapma usta büyük dalga geçerler.Mihawk dünyanın en güçlü kılıç üstası diye anılmıyor usta, "dünyadaki 1 numaralı/en iyi kılıç ustası" diye anılıyor.
En güçlü lafı hiç geçmedi mihawk için.
Açık olarak Mihawk > Shanks mi demiş ? Nerede demiş göster bakalım.