Sicibukai olupta dunya hukumetini kullanmayan var mi ? Herkes kullaniyor bu unvani,kopek falan o isi gececen.Teach'ten bahsedilmiş galiba, Teach'in dünya hükümetine attığı kazık halen çıkmış değil. Magellan'ı komaya sokup ID mahkumlarını komple dışarı salmıştır. Dünya hükümeti korkudan aranma posteri bile bastıramamıştır. Mihawk ile Teach kıyaslanmış ya ondan öyle dedim. Ayrıca Teach hiçbir zaman alakasız olarak Mihawk gibi bir savaşa gelip orada hükümet için dövüşmemiştir. O ünvanı kendi rahatlığı ve Amiral korkusundan değil ID'ye sızabilmek için almış ve işini gördükten sonra alın ünvanınızı başınız çalın diye denizcilere ve Sengoku'ya meydan okumuştur. Farkı anlatabildim umarım.
Sengoku değil, Mihawk söylüyor. Dof ve Sengoku konuşurken Mihawk gelip iki tarafında denk olduğu gereksiz bir savaş mı başlatmak istiyorsunuz gibisinden bir ifade kullanıyor. Beyazsakal vs Denizciler anlamında da söylemiş olabilir de. Amiraller ve Shiciler için söyledi diye hatırlıyorumAmiraller dünya hükümetinin en büyük gücü olarak açıklandı, Hükümet köpeği denen Shichibukai'lar da varken hemde. Sengoku'nun öyle bir şey söylediğini zannetmiyorum.
Saklandığı yerde sadece Akainu'yu görüp tayfasıyla topuk yapan Teach mi denizcilere meydan okumuş? Ben OP diye Fairy Tail mi okudum acaba kaç yıldır, bilemedim.Teach'ten bahsedilmiş galiba, Teach'in dünya hükümetine attığı kazık halen çıkmış değil. Magellan'ı komaya sokup ID mahkumlarını komple dışarı salmıştır. Dünya hükümeti korkudan aranma posteri bile bastıramamıştır. Mihawk ile Teach kıyaslanmış ya ondan öyle dedim. Ayrıca Teach hiçbir zaman alakasız olarak Mihawk gibi bir savaşa gelip orada hükümet için dövüşmemiştir. O ünvanı kendi rahatlığı ve Amiral korkusundan değil ID'ye sızabilmek için almış ve işini gördükten sonra alın ünvanınızı başınız çalın diye denizcilere ve Sengoku'ya meydan okumuştur. Farkı anlatabildim umarım.
Mihawk öyle bir şey mi demiş? Sayfasını bulup atabilir misin merak ettim de.Sengoku değil, Mihawk söylüyor. Dof ve Sengoku konuşurken Mihawk gelip iki tarafında denk olduğu gereksiz bir savaş mı başlatmak istiyorsunuz gibisinden bir ifade kullanıyor. Beyazsakal vs Denizciler anlamında da söylemiş olabilir de. Amiraller ve Shiciler için söyledi diye hatırlıyorum
Gereksiz dövüşlere girmiyor. Orayı anlamamışsın. Teach deprem meyvesini aldıktan sonra Akainu dahil her denizciye meydan okumuş, ardından Sengoku ve Garp ile dövüşmüştür. Belki de yanlışlıkla Fairy Tail okudun bilemeyeceğim.Saklandığı yerde sadece Akainu'yu görüp tayfasıyla topuk yapan Teach mi denizcilere meydan okumuş? Ben OP diye Fairy Tail mi okudum acaba kaç yıldır, bilemedim.
Bakıyorum şu an. Shici toplantısındaydı. Animeden görmüştümde şu an mangada arıyorum.Mihawk öyle bir şey mi demiş? Sayfasını bulup atabilir misin merak ettim de.
Haterlığın gibi fanlığın da tuhaf. Adamın korkup topukladığını inkar edip üstüne bir de mazeret buldun ya helal. O zaman bundan sonra seride kimseye korkak/topukladı demem ben. Gereksiz vs istememiş derim. Aydınlattığın için teşekkürler.Gereksiz dövüşlere girmiyor. Orayı anlamamışsın. Teach deprem meyvesini aldıktan sonra Akainu dahil her denizciye meydan okumuş, ardından Sengoku ve Garp ile dövüşmüştür. Belki de yanlışlıkla Fairy Tail okudun bilemeyeceğim.
Mihawk'a gelirsek Mihawk Yonko ve Yonko sağ kolu ile değil, Vista ile dövüşmüş ve Crocodile tarafından durdurulmuştur. Marco onun üzerinde anlayacağın.