Birini oyalamayı niye bu kadar büyütüyorsunuz. Bege bile Bigmom'ı bir süre durdurabiliyor. Bege'nin durdurduğu kişiyi Vista neden durduramasın? Vista madem Mihawk kadar kaliteli biri neden onu yenmeye çalışmayıp duralım teklifini kabul ediyor? Karşısında en iyi kılıç ustası ünvanlı adam var. Ünvanını almaya çalışsın?Diyorum ki zaten bu konular tam işlenmiş şeyler değil. Akainu'yu kısa bir süre için durduramıyorlar sadece. Aralarında tamamiyle bir dövüş gerçekleşmiyor.
Bugün Marco ve o tayfayı yenen Teach ve ekibine Yonkou diyorlar. Burdan olayların dediğin kadar düz yorumlanmaması gerektiği ortaya çıkıyor. Eğer ki öyle yorumlarsan Akainu'yu tümüyle bir Yonkou ekibinden de öteye koyman gerekir.
O savaşı yenilmeleri Mihawk'ı da ilgilendirir. Her ne kadar Denizcilere karşı bir sorumluluğu olmasa da Hükümet'e olan sorumluluklarından dolayı Shichibukailer o savaşa giriyor. Yani Amiral'ler düşecek olsaydı her türlü Mihawk'ta ciddileşecekti. Ama zaten fazlasıyla Amiral'lerin iş yaptığı ortamda Mihawk'a fazlaca bir iş düşmedi. Ama onun dışında Mihawk'ın Luffy'e ataklar yaparken bunu gören Marco'nun onu durdurması için Vista'yı yollaması ve Vista ile Mihawk'ın arasındaki ilişki ve konuşmalar argüman olarak önümüzde duruyor. Bu seride Yonkou seviyesinde biri varsa o adam bilinir. Bu adamlar çaylak değil. Senelerdir denizlerde olan kimseler. Hani Luffy gibi daha 2-3 yıllık korsan değil ki sürprizler yapsınlar. Marco gayet bunun bilincinde olarak Vista'yı Mihawk'ı durdurması için yolluyor. Mihawk'ın ciddi olup olmayacağını Marco bilemez ki bir savaş oluyorsa Mihawk'ın harbiden savaşacağını düşünüyor olması da daha muhtemeldir. Yani Marco karşıdaki zaten ciddi dövüşmüyor Vista bunu durdurur bilinci ile de yollayamaz mantıken. Bu gibi veriler ortadayken ben Mihawk'a nasıl Yonkou seviyesi diyeyim?
Marco'nun Vista'ya Shanks'i, Kaido'yu ya da Big Mom'ı kastederek git onu durdur diyebileceğini düşünebiliyor musun? Ben düşünemiyorum bunu.
Amiral ve de Yonkou gücünde görmemek Mihawk'ı aşağılamak olarak algılanmamalı. Zira icraat bakımından hiçbiri kadar işlevi yok. Diğer taraftan ben de Denizci olsa Amiral koltuğunu otururdu diye beklentim var. Bunun dışında ne Akainu kadar güçlü ne de gördüğümüz Yonkou Kaptanları kadar güçlü bir izlenim vermiyor. Mihawk kapalı bir kutu. İçinden ne çıkacağı belirsiz biri. Ama yukarıdaki veriler ışığında bir Yonkou Kaptanı gücünde çıkması da abes oluyor. Big Mom'ın bilinçsizken bile neler yaptığını görüyoruz mesela.
Neyse Weevil Wb korsanlarının içinden geçince anlarsınız.
Son düzenleme: