Mihawk.
Hehe ama Zoro Luffy'e eşit di mi?Birine tayfama gel kerata diye enseye şaplak vurmadığı kalırken diğerine düelloya mı geldin kanka diyor bizim kızıl saç. Adamına göre muamele işte.En fazla astı olabilecek adamla kendisi için tehlike arz edeni aynı kefeye koymaması zaten çok doğal olurdu.
@Millennium Wizard ne zamam Zoro, Luffy'e eşit demiş Ya bırak bu işleri HasanHehe ama Zoro Luffy'e eşit di mi?
Dediği olmuştu. Ama çok yakın güçteler diyen de oluyor ki Emre de bunu savunan biri. Roger Rayleigh ortak. Ama Shanks'in Marco'yu tayfaya çağırınca sanki Usopp'u cagriyormus gibi yorumlanmasındaki amaç ne?@Millennium Wizard ne zamam Zoro, Luffy'e eşit demiş Ya bırak bu işleri Hasan
Aynı fikirde olmasam da objektif yorumundan dolayı seni tebrik ederimMihawk.
Usopp gibi çağırmadı tabii ama düello atacak adammış gibi de çağırmadı.Gel düello atalım dese Marco Shanks yarım ağızla güler herhalde.Croco gibi kum saatini çevirir sana şu kadar süre veriyorum der tek eli cepte dövüşür.Dediği olmuştu. Ama çok yakın güçteler diyen de oluyor ki Emre de bunu savunan biri. Roger Rayleigh ortak. Ama Shanks'in Marco'yu tayfaya çağırınca sanki Usopp'u cagriyormus gibi yorumlanmasındaki amaç ne?
Dof- Crofo olayında yakın güçte oluyorlar. Ama Shanks Marco'yu çağırınca Usopp'u çağırmış gibi algı yapılıyor.
Benim elestirim buna.
Bu tür bir yorum havada kalıyor. Sen tayfasına çağırdığı adam için bariz net farkla ondan güçlüdür diyorsun. Öyle bir savunma yapıyorsun. Ama bu forumda başka bir tayfanın elemanı için Kaptanı kadar güçlü hatta onu yenebilir diye savunanlar var. Ki seninde Zoro'nun Luffy'i ölümüne zorlar dediğini anımsar gibiyim. Durum böyleyken Marco için burdan hareket etmen hatalı oluyor diyorum. Yoksa benim bu konuda net bir görüşüm yok. İki tarafta kapalı kutu. İkisi içinde ihtimal var. Mihawk kesinlikle güven veren bir izlenim bırakmadı seri içerisinde.Usopp gibi çağırmadı tabii ama düello atacak adammış gibi de çağırmadı.Gel düello atalım dese Marco Shanks yarım ağızla güler herhalde.Croco gibi kum saatini çevirir sana şu kadar süre veriyorum der tek eli cepte dövüşür.
O tayfayla herhangi bir tayfa bir değil ama.O yonko tayfası biri yonko diğeri başkasının sağ kolu.Zoro Luffy'i ölümüne zorlar ama Mom'un sen kimsin çektiği sağ kollar imparatoru ölümüne zorlayamaz.Anlayacağın imparator gibi adamların yerinde oldukça fark açılıyor.Bizim tayfa kk tayfası olacağı için onların seviyelerine geldiklerinde ise durum böyle olmayabilir tabii.O şekilde kk tayfası olacaklar zaten.Her bir üyesi diğerlerinden güçlü olarak sağ kolu bile kendi efsanesini yaratarak.Bu tür bir yorum havada kalıyor. Sen tayfasına çağırdığı adam için bariz net farkla ondan güçlüdür diyorsun. Öyle bir savunma yapıyorsun. Ama bu forumda başka bir tayfanın elemanı için Kaptanı kadar güçlü hatta onu yenebilir diye savunanlar var. Ki seninde Zoro'nun Luffy'i ölümüne zorlar dediğini anımsar gibiyim. Durum böyleyken Marco için burdan hareket etmen hatalı oluyor diyorum. Yoksa benim bu konuda net bir görüşüm yok. İki tarafta kapalı kutu. İkisi içinde ihtimal var. Mihawk kesinlikle güven veren bir izlenim bırakmadı seri içerisinde.
WB' de KK dengi olarak görülüyordu. Bir nevi o tayfada KK tayfası gibi oluyor. Bu konuda Emre burdan bir çıkarım yapılamaz. Aralarındaki muhabbet farklı olsa Shanks'in Mihawk'ı da tayfasına cagirmayacagindan emin olamazsın.O tayfayla herhangi bir tayfa bir değil ama.O yonko tayfası biri yonko diğeri başkasının sağ kolu.Zoro Luffy'i ölümüne zorlar ama Mom'un sen kimsin çektiği sağ kollar imparatoru ölümüne zorlayamaz.Anlayacağın imparator gibi adamların yerinde oldukça fark açılıyor.Bizim tayfa kk tayfası olacağı için onların seviyelerine geldiklerinde ise durum böyle olmayabilir tabii.O şekilde kk tayfası olacaklar zaten.Her bir üyesi diğerlerinden güçlü olarak sağ kolu bile kendi efsanesini yaratarak.
Elbette Luffy kk olunca ne olur bilemiyorum Zoro ile arasındaki fark açılabilir.Fakat yinede bu kadar açık olacağını sanmıyorum.