Şimdi bu mantıkla bakacaksak yonkoulardan da güçlü insanlar olabilir şu an. Bu ihtimallere göre değerlendiremeyiz ama, açıklanana veya ortaya çıkana kadar Mihawk diye devam edeceğiz. Yoksa ucu açık ihtimallerden bahsetsek, dünyanın bi köşesinde hırsı, arzusu, iddası olmayan kendi halinde Mihawk'ı yenebilecek kapasitede biri de olabilir.
Deiku ne demek? Sen japonca biliyordun galiba, ben bilmediğimden anlamadım. Baktım bi googledan ama yine çıkaramadım. Olası anlamlarına göre cevaplayayım
Kılıç ustası diye niye Fuji'den üstün oluyor?
Namı var diye niye Fuji'den üstün oluyor?
Her türlüsüne cevabım
Ben bu seride açıklanmayan güç kıstaslarının, karakter kapasitelerinin, seride verilen - çizilen imajla doğru ilerlediğini gördüm. Ha Croco istisnası var bi, Oda'nın tekrar bu hataya düşeceğini sanmam ama. Yani WB için dünyanın en güçlü korsanı deniyordu, Mf de tatmin olacak şekilde gücünü gördük bu adamın, ki yaşlı ve hastalıklı bir formda olmasına rağmen. En başından beri Mihawk yonkou kapasitesinde verildi bize. Shanks'le binlerce kez aşık atmış ve muhtemel berabere kalmış. Çizilen profili neticesinde, az buçukta gösterilenle beraber Fuji'den daha üstün olduğunu düşünüyorum. Fuji nedir, bize tanıtıldı, rolü gösterildi. Muhtemel bir olayı kalmayan karakter. Seride rol ve güç kıstası da karşımıza çıktığı noktalara göre yükseliyor. Gittikçe, ilerledikçe güçlüler ortaya çıkıyor. Bunun en büyük nedeni Luffy üzerinden ilerlemesi tabii. Mihawk belli ki sonlara kalacak bi karakter. O vakit ben Mihawk'ın namına ve gücüne güvenebilirim.