Aynen hocam, ama Wb tayfası yenildiği için bir şekilde millet ezmenin yollarını arıyor, koskoca denizciler bütün güçlerini toplamış, ellerinde rehine, yetmemiş mihawk ve doflamingo'yu da oraya getirtmişler, sadece wb tayfası ile vs. atıyorlar ve sonrada ezmek için türlü türlü yorumlar türüyor. Yani Aokiji kendi ağzıyla diyor dikkat kaybı sayesinde seni yeniyorum diye bunu daha nasıl anlatabilir mangaka ? Yada Doflamingo zar zor paçasını kurtarıyor ve seninle savaşmak istemiyorum diyor, hemde Smoker'ı öldürmeyi kafaya koymuşken hamle bile yapamıyor aokiji karşısında.
1- Yaptığın açıklamanın mantıklı olmasının tek yolu Jozuda %75 görme kaybı ve K.Haki denen nanenin esamesi olmamasıdır. Saldırdığı adamın yarım metre yanındaki kişiyi göremiyorsa pek işi yok savaş alanında.
2- Tek yemediğine yönelik bir manga sayfası var mı? Aokiji 1 atak yapıyor ve Jozu pert. Yok canım ne 10 dakikası 3 gün sürdü o kapışma. Marinefordda zaten 1 ay falan sürdü.
1- Onu biz görüyoruz işte, Jozu nerede görüyor Doflamingo'yu ? Bana onu göster. Ben biz görmüyoruz demedim, Jozu görmüyor haberi yok dedim. Ve haberi yok. Wb Croco hakkında yorum yapıyor, muhtemelen Jozu bunu duyup emir olarak algılıyor ve Crocodile'ı durdurmak için hamle yapıyor, yani tamamen Croco'ya konsantre olmuş Jozu, Doflamingo ile bir işi yok orada, sen Jozu onu gördü diyorsun, neye göre gördü ? Adamın her yanda gözü mü var yoksa bizim gibi manga mı okuyor ?
2- Jozu Aokiji ile karşı karşıya tek mi yiyor ? O teki 1 manga bölümü önce niye atamamış Aokiji ? Beyazsakalın kalbi teklemese ne Marco nede Jozu'nun yenileceği yoktu hatta zorlanmıyorlardı bile, sen 10 dk. şeklinde birde süre ortaya atıyorsun, yani taraflı olduğun bu kadar açık bu konuda. 10 dk öyle mi ? Tabi canım Aokiji'de Jozu'yu yenerken 10dk süren bitti Jozu'cum hadi şimdi donma vakti diyerek yendi zaten, dikkat kaybından bahsetmemişti.
3- Mihawk'ın yonko gücünde hatta korsan kral gücünde olduğunu iddia edecek kadar ileri gidiyorsun, ama Mihawk ile denk dövüşebilen Vista'yı Doflamingo'ya denk bile görmüyorsun, senin korsan kral gücünde gördüğün adamın lafı bu ; ''Senin adını bilmeyen aptaldır.'' Mihawk bunu Vista'ya söylüyor, ve bıraksalar sabaha kadar denk dövüşecekler. İkiside düelloyu ertlemenin yararlı olacağından bahsedip ayrılıyorlar, buradan ikisinin aynı seviyede olduğu ortaya çıkar, ama sen o adamı Doflamingo'ya denk bile görmüyorsun, taraflı olduğun yine açık bence.