Tamam abiKonuyu açan pek okuduğunu anlamayan ergen bir Mihawk fanıdır diye düşünerek anketi açtım. Sonra oylama sonuçlarını gördüm . Mihawk'a oy verenler ve Fujitora'ya oy verenlerin yaş ortalamaları alınsa arada en az 5 yaş fark olacağına adım kadar eminim.
Aynı şey Naruto tarzı çocuk çizgifilmleri için de geçerli. Herneyse , gereksiz diyaloğa girmeyeceğim.Tamam abi
Saygılar abi..Konuyu açan pek okuduğunu anlamayan ergen bir Mihawk fanıdır diye düşünerek anketi açtım. Sonra oylama sonuçlarını gördüm . Mihawk'a oy verenler ve Fujitora'ya oy verenlerin yaş ortalamaları alınsa arada en az 5 yaş fark olacağına adım kadar eminim.
Konuyu ben açtım. Büyüksün abi.Konuyu açan pek okuduğunu anlamayan ergen bir Mihawk fanıdır diye düşünerek anketi açtım. Sonra oylama sonuçlarını gördüm . Mihawk'a oy verenler ve Fujitora'ya oy verenlerin yaş ortalamaları alınsa arada en az 5 yaş fark olacağına adım kadar eminim.
çocuklar nasıllar abi, sağlığın sıhhatin iyidir inşKonuyu açan pek okuduğunu anlamayan ergen bir Mihawk fanıdır diye düşünerek anketi açtım. Sonra oylama sonuçlarını gördüm . Mihawk'a oy verenler ve Fujitora'ya oy verenlerin yaş ortalamaları alınsa arada en az 5 yaş fark olacağına adım kadar eminim.
Mihawk bu cümleyi kime söyledi peki, orası önemli ? Zoro'nun east bluedaki seviyesine ve Ivankov'un kılıçustası okamalarına söyledi. Kusura bakmayın ama Zoro'nun east bluedaki seviyesine tek atacak en az 100 tane korsan vardı grand line'da. Ondan sonra çok gelişti Zoro. En büyük kanıtıda Zoro babunları kesince Mihawk'ın takındığı yüz ifadesidir.Mihawk daha ilk bölümlerdeyken ben ezikler için her şeyini kullananlara benzemem demişti.
Doflamingo Jozu'ya eşşek niyetine binmişken nasıl oluyor da ondan zayıf oluyor çok tuhaf, Vista ile de eşit he. :/ Dressrosa arcına boss olarak Vista'yı koysan, Zoro 1 vs 1 'de alır diğerleri de çay demler püskevit yerler. Jozu arc bossu olsa onu da Çinjao alır, geri kalanı oturup meybuz somururlar. :SMihawk bu cümleyi kime söyledi peki, orası önemli ? Zoro'nun east bluedaki seviyesine ve Ivankov'un kılıçustası okamalarına söyledi. Kusura bakmayın ama Zoro'nun east bluedaki seviyesine tek atacak en az 100 tane korsan vardı grand line'da. Ondan sonra çok gelişti Zoro. En büyük kanıtıda Zoro babunları kesince Mihawk'ın takındığı yüz ifadesidir.
Mihawk'ın, Crocodile'ı, marineforddaki Luffy'yi (özellikle kral haki saldıktan sonra), ve Vista'yı (özellikle Vista'yı övdü adam seni tanımayan aptaldır diye) ezik olarak gördüğünü ve bu yüzden tüm gücünü kullanmadığını iddia ediyorsanız bilemicem
Şuana kadar gösterilen seviyeler ; Yonkolar >= Amiraller >= Marco / Jozu / Beckman / Sabo >= Mihawk = Doflamingo = Vista
Bence bu şekildedir.
Acacia siteyi devralırken izin aldı mı senden ? sonuçta büyüğüsün danışması gerekir..Konuyu açan pek okuduğunu anlamayan ergen bir Mihawk fanıdır diye düşünerek anketi açtım. Sonra oylama sonuçlarını gördüm . Mihawk'a oy verenler ve Fujitora'ya oy verenlerin yaş ortalamaları alınsa arada en az 5 yaş fark olacağına adım kadar eminim.
Tabiki Jozu, Doflamingo'dan daha güçlüdür. Sırf Jozu farketmeden Doflamingo ona bir şekilde parazit tekniğini yedirdi diye mi Doflamingo = Jozu veya Dof > Jozu diyeceğiz ? Ve gördümüz bütün verileri sırf bu yüzden kenara iteceğiz ?Doflamingo Jozu'ya eşşek niyetine binmişken nasıl oluyor da ondan zayıf oluyor çok tuhaf, Vista ile de eşit he. :/