Hala dota oynasın bunlar boş ver eheheDota çok dandik oyun nooblarınıza sahip çıkın gelip Teemo oynuyorlar Lol'de :S
Hala dota oynasın bunlar boş ver eheheDota çok dandik oyun nooblarınıza sahip çıkın gelip Teemo oynuyorlar Lol'de :S
Ne zaman OFF olmuş kiHaa yine troll mod ON diyosun

Ben olsam silerdim bunu hadi ben neyse de üzülürsün sonra bunu yobiye dediğine :/2 Dota oynayamayanın gelip yorum yapması çok hüzünlü![]()
İnan support oynamayı çok seviyorum.Yani en azından support herolar arasından oynamayı çok sevdiklerim var rubick ancient lion disruptor cm falan ama yeter support pickleyip bizim carrylerin oyun bilgisi yanlışından o kadar çok maç kaybettim ki artık ya mid ya feed moduna giricemRustan ve bizim milletten çekin, Tanıdıkla oynarsan gene bir nebze sıkıntı yok. Diğer türlü 5 carry pickle oyun oynarsınArtık genel huyumuz mudur bilmem pickliyoruz carry. Kasarsam kahraman olurum, kasamazsamda bana sövsünler mantıgında oynuyoruz.
Şaka maka bi yana 5 carry pick takımın olma sebebi yanındaki oyuncuya kimsenin güvenmesidir ki dediğin gibi solo maç bulursan o olur yoksa illa birileri lazım yanına oynarken.Yoksa 5 carry e 5 carry kim daha fazla right click yapabilir kafasında maçlar geçiyor 
Grafikleri stop animasyonlarını geçtim klavyesini bile beceremem artıkW3 Dota oynayacak babayiğit yok mu burada, özledim bea.